Hvad er fremmede investeringspolitik?

Udenlandske investeringer politikker er regeringens forordninger med henblik på at kontrollere antallet af udenlandske investeringer, herunder udenlandske direkte investeringer. Disse regler kan være eftergivende eller meget streng, afhængigt af nationen og dens overordnede økonomiske mål. De ajourføres regelmæssigt for at afspejle ændringer i de økonomiske vilkår og tendenser, og de er ofte tilgængelige for offentligheden via offentlige websteder og oplysende pjecer, hvis folk er nysgerrige til at lære mere. Økonomer også jævnligt diskutere og analysere udenlandske investeringer politikker inden for handel publikationer.

De fleste lande ønsker at fremme udenlandske investeringer til en vis grad, men ikke på bekostning af indenlandske virksomheder og økonomiske aktiviteter. De kan begrænse den slags investeringer til rådighed, samt at begrænse de samlede midler er tilladt til brug for udenlandske investeringer. Udenlandske investeringer politikker dækker både statsligt niveau, investering, og at foretaget af institutionelle og corporate investorer. Regeringerne kan bruge investeringer som et værktøj for udenlandske relationer, såvel som sikkerhed, gøre ting som at investere i infrastruktur i en anden nation til at øge stabiliteten.

Økonomerne er involveret i udviklingen af ​​udenlandske investeringer politikker. De kan arbejde med udenlandske forhold specialister, samt repræsentanter for investorer og andre regeringer. Typisk er der bestemte typer af investeringer altid tilladt, andre kræver regeringens tilladelse, samt nogle kan være forbudt. En nation kan forbyde udenlandske investeringer i en politisk fjende, for eksempel at undgå at yde økonomisk bistand til fjendtlige nationer. Begrænsninger på en nation-by-nation niveau kan ses i mange politikker, der afspejler forskellige niveauer af venlighed mellem investeringer partnere.

Som politik og økonomiske vilkår ændres, normalt udenlandske investeringer politikker skal justeres også. Nogle gange, lande modtager mandater til at gøre det i traktater, med en nation, der anmoder om en mere åben politik til fremme af investeringer, f.eks. Nationer med meget strikse politik er generelt betragtes som isolationistisk. Et land med begrænsninger på udenlandske investeringer kan være målrettet med gensidige politikker, gør det sværere for nationen at tiltrække udenlandske investeringer for at hjælpe det udvikle projekter og programmer.

Ud over at være gennemført på nationalt plan, kan en lidt anden slags politik for udenlandske investeringer også ses på andre niveauer. Individuelle investeringsselskaber kan have interne politikker, hvor meget de investerer i udlandet og hvor. Nogle mennesker kan også blive rådgivet af deres arbejdsgivere for at undgå udenlandske investeringer, der kan forårsage forlegenhed eller sikkerhedsrisici for arbejdsgiveren

medarbejdere i regeringen, for eksempel kan være afskåret fra at investere penge i nationer anses fjendtlige.

Hvad er en skønsmæssig udgifter?
Hvad er Vacation Rental Insurance?
Hvordan undgår jeg roamingtakster?
Hvordan vælger jeg den bedste Fundraiser temaer?
Hvad er en kontantrabat?
Hvad er gældseftergivelse?
Hvad er en relevant Range?
Hvad er de forskellige udgifter modeller?
Hvad er risikovægtede aktiver?
Hvad er et Broker / forhandler?
Hvordan får jeg en Serie 65 licens?

Leave a Reply

trade online