Hvad er Future Value Finansiering?

Fremtidig værdi finansiering består i at stille prognoser om den fremtidige værdi af en aktiv og justere finansieringsordning i overensstemmelse hermed. På grund af den brede vifte af faktorer, der kan indgå i beregningen af ​​fremtidige værdi finansiering, mange långivere vælge ikke at tilbyde denne form for finansiering mulighed. Men et begrænset antal långivere tilbyde en fremtidig værdi Finance Program for så høje billet poster som fast ejendom og højere ende køretøjer.

Den mest almindelige anvendelse af fremtidige værdi finansiering har at gøre med forbedringer af eksisterende ejendom. Når en boligejer ønsker at tage et lån eller en anden pant for at tilføje til hjemmet eller på anden måde at forbedre ejendommen, långiver vil evaluere virkningen af ​​disse ændringer på værdien af ​​den jord, der er involveret, og bygninger. Denne komponent er undertiden benævnt beslutsomt tilsvarende i værdi. Udvidelsen af ​​pant vil blive baseret på, hvorvidt långiver bestemmer, at størrelsen af ​​lånet vil resultere i en stigning i værdi for ejendommen, der mindst svarer til størrelsen af ​​det lån, herunder renter og gebyrer. Selve processen for at gøre denne bestemmelse af tilsvarende værdier kan variere fra en långiver til en anden.

Mange långivere ser en stor plads til fejl, når den fremtidige værdi finansiering bruges som grundlag for lånet. For eksempel er der mange variabler, der kan anvendes til at bestemme fremtidige værdi, som simpelthen ikke er til stede, når forlænge lånet på grundlag af de aktuelle værdier. Da processen kan blive meget kompliceret med fremtidige værdi finansiering, kan långivere vælge at finansiere af grundlaget for den nuværende anslåede værdi af ejendommen, og dermed undgå at investere tid og ressourcer i en vanskelig projektion.

Et kendetegn ved den fremtidige værdi, finansiering, som måske eller måske ikke være attraktiv for den boligejer, er det faktum, at långivere udvidelse af denne type finansiering også ønsker måske at have en vis grad af kontrol over udbetalingen af ​​midlerne. Dette vil betyde, at långiver vil tage skridt til at overvåge fremskridtet i arbejdet og sikre, at alt er gjort ordentligt. For boligejere, der ikke har tid eller lyst til at føre tilsyn med arbejdet, kan tilstedeværelsen af ​​långiver med til at sikre, at arbejdet er afsluttet i en professionel og rettidigt. Men hvis boligejer gør foretrækker at være tæt involveret i arbejdet, kan tilstedeværelsen af ​​långiver ses som en plage.

Gør Old Stock Certifikater har Value?
Hvad er gæld Finansiering?
Er elektroniske pengeoverførsler Safe?
Hvad betyder kostpris eller Market Mean?
Hvad er Cross-Sikring?
Hvad er Skat planlægning?
Hvad er en kaffe Fundraiser?
Hvad er de forskellige typer af FICA Restitutioner?
Hvad er en elektronisk Check?
Hvad er ETF Asset Allocation?
Hvad er satellit-forsikring?

Leave a Reply

trade online