Hvad er gældseftergivelse?

Gældseftergivelse er processen med at afskrive hele eller en del af en debitors restgæld. Tilgivende gæld kan finde sted med henblik på at minimere mængden af ​​tab, som en långiver, som skyldes misligholdelser. Processen har også været brugt til at hjælpe styrke økonomien i en nation af andre lande vælger at afskrive gæld, der er forbundet med ressourcer, lånt i de forløbne år.

Realiseringen af ​​en beslutning om at engagere sig i gæld tilgivelse kan give nogle fordele for kreditorer. Når tilladelsen til at tilgive gæld er givet, kan kreditor ophøre expending tid og ressourcer, i forsøget på at samle den udestående gæld. Fra det punkt fremad, kan disse ressourcer udnyttes til andre, mere produktive, bestræbelser. I mange lande tillader love og regler, der har at gøre med kreditkort gæld kreditor til at kræve et skattefradrag på alle eller en del af den samlede tilgivet gæld. Dette hjælper med til yderligere at minimere det samlede tab af indtægter til kreditor.

Tilgodehavender er udstyret med muligheden for at blive fri for alle eller en del af gælden. Dette kan være en enorm hjælp, når debitor har gennemgået finansielle tilbageførsler og ikke længere er i stand til at ære sin gæld. Dog kan den samlede gældseftergivelse udvidet til debitor blive beskattet som indtægt, afhængigt af gældende love. Samtidig give midlertidig lindring fra gælden, kan dette betyde, at skyldneren vil blive klassificeret i en højere skatteklasse for året, og har en betydelig skattegæld at bosætte sig efter afslutningen af ​​skatteåret.

Det handler om gældseftergivelse kan også finde sted mellem nationerne. For eksempel kan en nation komme sig efter en naturkatastrofe ikke være i stand til at betale den gæld til andre lande i flere år efter katastrofen sker. Snarere end at lemlæste den interne økonomi i landet, kan kreditor nationer vælger at engagere sig i et lån writeoff. Det er ikke usædvanligt, for at dette kan finde sted, hvis der er en stærk indikation af, at sammenbruddet i økonomien i den hårdt ramte landet i maj igen har en negativ indvirkning på den globale økonomi.

Hvad enten anvendes til finansiering af situationer mellem individer og långivere eller lån etableret mellem to eller flere lande, processen med at gældseftergivelse er ikke noget, der foregår, indtil alle muligheder er undersøgt fuldt ud. Generelt, er gælden ikke er afskrevet, hvis der er en rimelig chance for, at den finansielle situation debitor vil blive udlignet inden for en tidsramme anses for acceptable, som kreditor. Men gældseftergivelse er ofte den mest logiske og produktive fremgangsmåde, hvis der ikke er nogen indikatorer, at skyldneren vil kunne genoptage at betale på gælden inden for en rimelig tid.

Hvordan gemmer jeg nok til et plejehjem?
Hvad er en offshore bankkonto?
Hvad er årsagen inflation?
Hvad er et køretøj Godtgørelse?
Hvad er fordelene ved Forecasting inflation?
Hvad er Voodoo økonomi?
Gør Kontrol udløbe?
Hvad er en kapitalindsats?
Hvad er en høj-risiko Långiver?
Hvad er en placering agent?
Hvad er en obligation?

Leave a Reply

trade online