Hvad er garant aftale?

Når en kreditor beslutter sig for at låne penge eller ejendom til en anden person eller enhed, kan en kautionist aftale være forpligtet til at sikre, at gælden er betalt. En kautionist aftale binder en anden part i debitors kontrakt. Den pågældende part er nu ansvarlig for gælden i tilfælde af debitor ikke betaler. Dette er ofte påkrævet, når debitor ikke har tilstrækkelig kapital til at dække gælden, når den bidragspligtige har en lav kredit score, eller når skyldneren ikke har nogen sikkerhed for at tilbyde i stedet.

En person, der ønsker at leje en ejendom eller tage et lån til en værdi af penge, bliver nødt til at underskrive en lejekontrakt eller kontrakt, som forpligter dem til, som er inkluderet i kontrakten. For eksempel er en person, der ønsker at leje en lejlighed til at underskrive en lejekontrakt for typisk et år. Hvis lejeren misligholder lånet eller beslutter at flytte ud tidligt, en garant aftale giver en anden part for at være ansvarlig for gælden i den første part.

De fleste virksomheder, der tilbyder kredit får brug for mere end blot en grundlæggende underskrevet låneaftale. De vil kræve en kredit check. Dette er for at finde ud af kredit historie af debitor eller leasingtager. Hvis kredit score er lav, betyder den person, der ønsker at erhverve penge eller ejendom er en høj risiko for kredit. Desto større risiko, jo mere sandsynligt er, at en garant aftale vil være påkrævet.

En typisk garant aftale vil indeholde alle de samme grundlæggende oplysninger som en original kreditaftale, såsom navn, adresse, CPR-nummer, osv. Der kan endda være en kredit check på garanten for at sørge for, at han eller hun har penge nok eller ejendom til dækning af lånebeløbet for længden af ​​kontrakten. En kautionist vil sandsynligvis nødt til at underkaste sig den baggrund check-in, for at kontrakt, der skal færdiggøres.

De fleste mindreårige og folk uden kredit historie får brug for en garant, også kaldet en cautionsmænd, inden du køber deres første bil, hjem eller lejlighed. I mange tilfælde er det en forælder, men det kan enhver, der ønsker at tage ansvar for gælden.

En kautionist aftale kan omfatte mere end blot prisen på lånet eller bortforpagtning. Kontrakten kunne have bøder eller gebyrer i forbindelse med forsinkede betalinger eller manglende betalinger. Det er bedst at læse kontrakten grundigt, før du tilmelder at vide præcis, hvad garant aftalen fastsætter.

Hvad Er skyldner gæld?
Hvordan laver jeg gode investeringer?
Hvad er et tillidsbrud?
Hvad er et samlet aktiv Omsætning?
Hvad er koncernens invalideforsikring?
Hvad er Cost of Money?
Hvad er en 457b?
Hvad er tegn på forsikring?
Hvordan vælger jeg den bedste Hedge Fund Management Virksomhed?
Hvad er Bond Værdiansættelse?
Hvad er betydningen af ​​udbytte Record datoer?

Leave a Reply

trade online