Hvad er genkøbsværdi?

Nogle gange refereret til som en overgivelse værdi eller en kontant værdi, den kontante overgivelse værdien er den mængde af kontanter, der kan realiseres i tilfælde af, at en forsikring er annulleret. Dette oftest involverer et helt liv politik, som ikke er udvokset eller anden grund. Enhver kontant værdi, der ligger i dækningen på tidspunktet for annullering af en forsikring vil resultere i en kontant betaling til den forsikrede.

En af de attraktive aspekter af mange typer af forsikringer er evnen til at opspare kontant værdi over tid. Generelt er den kontante værdi vil fortsætte med at stige jo længere, at politikken er i kraft. Da værdien af ​​den politik, vokser, er det ofte muligt at belåne den kontante værdi eller endda bruge den politik, som sikkerhed for at sikre et lån.

Udnytte hele liv, politik, som et aktiv til at sikre et lån normalt gør sig den aktuelle kontante overgivelse værdi af politikken. Væsentlige, långiver vil bruge dette tal som indløses værdi af aktivet. Ved at anvende den kontante overgivelse værdi som sikkerhed for lånet, er långiver sikres at daekke værdien af ​​lånet, selv om skyldneren misligholder en eller anden grund. Skyldneren til gengæld ikke behøver at binde andre aktiver, at han eller hun kunne skille sig af med, hvis de finansielle nødvendighed krævede salget af nogle fast ejendom eller andre investeringer.

Genkøbsværdi skal aldrig forveksles med den pålydende værdi af noget liv forsikringsdækning. Den pålydende værdi af den politik har at gøre med det beløb, der vil blive udbetalt til modtagerne, så længe betingelserne i politik er opfyldt. Genkøbsværdi skal betales til den forsikrede dengang, at en beslutning om at annullere forsikringspolice dækning er lavet, og vil være betydeligt mindre end den pålydende værdi.

Hvad er en misligholdt lån?
Hvad er en kupon Bond?
Hvad er et forsikringsselskab, Pool?
Hvad er en frossen Pension?
Hvordan laver jeg sikre investeringer?
Hvad er Treynor Index?
Hvad er et minimum Credit Limit?
Hvad er Ydre Value?
Hvad er Volatilitet derivater?
Hvad er Jumbo realkreditlån?
Hvad er en rød Penny?

Leave a Reply

trade online