Hvad er geografisk Pricing?

Geografisk prissætning er en salgsstrategi, der indebærer hensyntagen til de gennemsnitlige omkostninger af varer i et givet geografisk område samt udgifter til transport af disse varer til salgsstedet. Brug af data relateret til placeringen og størrelsen af ​​omkostningerne forbundet med at levere varer til dette område, vil producenten eller sælgeren bestemme en enhedspris, der dækker alle udgifter, og giver også mulighed for dannelse af en retfærdig beløb for fortjeneste. Som med enhver form for prisfastsættelse, vil den endelige figuren i geografiske prisfastsættelsen også blive påvirket af efterspørgslen efter de pågældende varer, og hvor mange konkurrenter tilbyder lignende produkter i området.

Geografisk prissætning betragtes som en form for variabel prissætning, der er også påvirket af begrebet rationel prisfastsættelse. For at være effektiv, skal den prissætning, der tegner sig for alle omkostninger forbundet med ikke kun med fremstillingsprocessen, men også udgifterne til oplagring forud for forsendelse og shipping udgifter til at flytte varer fra punkt produktions-eller lagerplads til køberen. Samtidig skal prissætningen også overveje leveomkostningerne i det geografiske sted, hvor køberen er bosat, og enhedsprisen, der er størst sandsynlighed for at tiltrække forbrugerne, mens det stadig tillader sælger at opnå en fortjeneste fra venture.

Transportomkostninger er ofte en stor indflydelse på geografiske prissætning. Kort sagt, jo mere omhu, der kræves under forsendelsen sammen med mængden af ​​afstanden involveret i forsendelse af varer gør en væsentlig forskel i prisen. Det betyder, at appelsiner, der dyrkes i Florida typisk vil sælge til en lavere pris i statens hovedstad Tallahassee, men det vil koste mere, når de sendes til Detroit, Michigan til salg.

En praksis, der betegnes som zone prisfastsættelse vil også have en vis indvirkning på den geografiske prissætning er tildelt til en bestemt gode. Ideen er at afgøre, hvad andre operativsystemer detailhandel og andre typer af køb centre i området er betaling for de samme eller lignende produkter. Dette giver et vist indblik i den type af detailprisen, der skal tildeles i for at være konkurrencedygtige med andre tilbud og motivere forbrugerne til at købe varerne. Denne praksis gør det lettere at finde balancen mellem, der dækker udgifter og skabe profit ud hver solgt enhed, mens den stadig oplades geografiske prissætning, der sandsynligvis vil blive betragtet med en vis fordel af kunderne.

Hvad er tidligt Stage Venture Capital?
Hvordan jeg refinansiere en bil betaling?
Hvad er foreløbige udgifter?
Hvad lever udlæg?
Hvad er Segment Reporting?
Hvad er et første Lien?
Hvad er en Consumer Credit Risk?
Hvad er en Rentabilitet Index?
Hvad er Financial Supply Chain Management?
Hvad er en infrastruktur, investeringer?
Hvordan skriver jeg et Management Accounting Rapport?

Leave a Reply

trade online