Hvad er glas Insurance?

Glas forsikring er en forsikring, der vil betale for at erstatte ødelagte eller beskadigede glas. Selvom erstatte glas, som ikke kan synes meget dyrt for dem, der aldrig har haft til at betale for det, kan glasset være meget dyrt, især i tilfælde af specielle glas, som spejlglas, UV-resistent glas, eller dobbelt sprossede glas. Mange forsikringsselskaber tilbyder glas forsikring til deres kunder, som regel i form af en rytter er knyttet til en eksisterende forsikring.

Auto glas forsikring er ofte til rådighed som del af en kaskoforsikring pakke, og nogle forsikringer vil give afkald på de fradragsberettiget, når auto glas skal udskiftes eller refinished. Politikken kan indeholde undtagelser for visse typer af hændelser, der forårsager glasskår, men det omfatter normalt ulykker, hærværk, og visse naturfænomener, såsom et træ lem falder på en bil. Auto glas forsikring undertiden også omfatter en kontrakt med et glas selskab, som regelmæssigt arbejder med forsikringsselskabet, og tilbyder services såsom reparation af huller eller gruber i windshields gratis.

Strukturelle glas i boliger, boliger, erhvervsbyggeri, detailforretninger, og så videre kan også dækkes med glas forsikring. Forsikringen kan købes af lejere eller ejendommens ejer, og er designet til udbetaling til at erstatte glas ødelagt af hærværk og mest naturligt begivenheder, selv om skader forårsaget af brand, krig og uroligheder ikke kan omfattes, afhængigt af vilkårene i politik .

Omkostninger for glas forsikring varierer, afhængigt af typen af ​​glas og placering. Personer, der bor eller driver forretning inden for områder tilbøjelige til at bryde glas, som jordskælvsramte områder eller distrikter, hvor vandaler almindeligt strejke, bliver nødt til at betale mere for deres glas forsikring, der afspejler den øgede risiko. Personer med en forholdsvis lav risiko, kan betale en lavere sats, og nogle forsikringsselskaber også tæller ikke med glas forsikringskrav som et krav mod den politik som helhed, hvilket betyder, at når glasset er udskiftet af forsikringsselskabet, omkostningerne ved den samlede politik vil ikke gå op.

Ved at få citater på glas forsikring, skal man bede om en liste over undtagelser, således at de forstår, hvad der er omfattet og hvad der ikke. De bør også spørge om den fradragsberettigede, uanset om glas forsikringskrav vil påvirke de større forsikring, og hvor hurtigt forsikringsselskabet betaler ud på glas krav. De bør også være forberedt til en repræsentant for agenturet til at inspicere glasset være forsikret, at dokumentere alle eksisterende skader eller problemer sammen med værdien af ​​glasset. Det er også vigtigt regelmæssigt opdatere forsikringspolicer at bekræfte, at værdier ændrer sig, det gør den dækning, som politik.

Hvad er de bedste tips for at spare penge?
Hvad er en panthaver?
Hvad er en Financial Accounting Analyse?
Hvad er involveret i Lukning af skattehuller?
Hvad er en kommerciel bank?
Hvad er et benchmark-pris?
Hvad er en personlig selvangivelse?
Hvad er et betalingskort?
Hvad er Pro Forma årsregnskaber?
Hvad er en Flash-rapport?
Hvad er de forskellige typer af Pre-skattefradrag?

Leave a Reply

trade online