Hvad er High-Risk Indboforsikring?

Højrisiko-hjem forsikring er en slags hjem forsikring beregnet til boliger, forsikringsselskaber finder særlig risikabelt at forsikre. Der er flere faktorer, der fører en forsikring agentur til at overveje et hjem med høj risiko. Sådanne faktorer omfatter hjemmets placering, konstruktion og historien. Andre faktorer, der fokuserer på ejeren, som enhver anden forsikringskrav ejeren har indgivet i fortiden, og ejerens kreditvurdering. Typisk, høj-risiko hjem forsikring er dyrere end en almindelig indboforsikring, men der er måder ejere kan opnå rabatter og sænke deres præmier.

En af de mest almindelige årsager en homeowner kan ansigt høj risiko hjem forsikring er hjemme placering. Hvis boligen ligger i et område, betragtes det som en farlig del af byen, eller i en by med en høj kriminalitet, kan det være svært for ejeren at købe husejere forsikring. Også, hvis hjem er beliggende i et område, der er ofte genstand for ugunstige vejrforhold, såsom oversvømmelser, skovbrande, tornadoer, orkaner eller snestorme, kan forsikringsselskaber anser det for risikabelt at forsikre.

Nogle forsikringsselskaber klassificere mobile homes som høj-risiko. Typisk er det fordi mobilhomes er konstrueret af materialer, som afskrive over tid. Nogle gange, forsikring myndigheder betragter mobilhomes og byggematerialer mindre modstandsdygtige over for den slags farer traditionelle hjem lettere kan modstå.

Det er muligt for husejere, der har indgivet hjem forsikringskrav i fortiden til ansigt med høj risiko indboforsikring. Det samme gælder, hvis en boligejer bor i en ejendom, der har haft et krav indgivet på det i fortiden. Denne mulighed kan være mere sandsynlig, hvis anden høj-risiko faktor, såsom hjemmets placering, er i spil.

Selv om det ikke er direkte relateret til hjemmet være forsikret, kan en dårlig kredit score eller bedømmelse tvinge en boligejer at købe højrisiko-hjem forsikring. I tilfælde som dette, er forsikringsselskaber, tænker mere om at modtage husforsikringer betalinger end de er om potentielle risici og skader i forbindelse med hjem. Dette skyldes, at folk med dårlig kreditværdighed har typisk en historie om ikke at betale regninger eller foretage betalinger til tiden.

Der er måder at forhindre eller i det mindste sænke omkostningerne ved høj-risiko indboforsikring. Nogle metoder kan det tage længere tid end andre. For eksempel, hvis dårlig kredit er årsagen til, at ejeren har til at købe højrisiko-husejere forsikring kan ejeren begynde at tage skridt til at forbedre sin kreditværdighed. Når hans kredit er forbedret, han kan kontakte sit forsikringsselskab og diskutere en lavere hjem forsikringspræmie. Han kan endda tale med andre forsikringsselskaber om de lavere præmier de kan være i stand til at tilbyde ham.

Nogle forsikringsselskaber vil tilbyde rabatter til folk, der bor i farlige kvarterer, hvis de laver nogle ændringer og opgraderinger til deres hjem. Sådanne ændringer normalt fokusere på at øge sikkerhed i hjemmet. For eksempel, hvis ejeren installerer et alarmsystem eller brudsikkert vinduer kan forsikringen agenturet tilbyde en rabat.

Hvis et hjem placering betragtes som høj-risiko som følge af naturkatastrofer og svære vejrforhold, der skifter ejer kan gøre for at gøre boligen bedre i stand til at modstå sådanne betingelser. Disse ændringer kan medvirke til at sænke omkostningerne ved høj-risiko husforsikring, men det er ikke sandsynligt, de vil ændre hjemmets højrisiko-status. Desuden bør husejere forstå, afhængigt af placeringen, kan det være umuligt at forsikre hjem gennem en regelmæssig forsikring agentur. På nogle områder er en homeowner er eneste mulighed for en regering-baseret eller lignende program for at sikre boliger i højrisikoområder.

Hvad er det schweiziske Procedure for opkøb Gold?
Hvad er Life forsikringssvindel?
Hvad er råvare penge?
Hvad er prisen for Sales?
Hvad er de bedste tips til optimal Asset Allocation?
Hvad er en Freehold Estate?
Hvad er Formidlere?
Hvad er Bolig i udlandet?
Hvordan vælger jeg den bedste Silver ETF’er?
Hvad er en Lead Auditor?
Hvad er de bedste strategier for effektiv omkostningsstyring?

Leave a Reply

trade online