Hvad er High-Risk realkreditlån?

Bolig lån, som folk med lav kredit score er kendt som højrisiko-realkreditlån. Långivere mener, at mennesker med tidligere kredit problemer er mere tilbøjelige til at misligholde realkreditlån end låntagere med god kredit. Når låntagerne misligholdelse af lån, kan långivere tage kontrol med de finansierede ejendomme og sælge den, men salget kan ikke rejse tilstrækkelige midler til at dække både gæld og de juridiske omkostninger, der er involveret i processen. De fleste långivere er tilbageholdende med at skrive lån til folk med dårlig kredit, og derfor industrien insidere henvise til sådanne lån som højrisiko-realkreditlån.

Kredit rapporter indeholder detaljerede oplysninger om fortiden betaling historie låntagerne. Tvangsauktioner, opladet-off-kreditkort, og ubetalt gæld forblive på kredit rapporter i op til syv år. Disse negative kredit begivenheder resultere i lavere kredit scoringer, som gør hyppige sene betalinger på eksisterende lån. Mortgage selskaber normalt kun låne til lån ansøgere med god kredit score, som undertiden kaldes prime scoringer. Folk med lav score beskrives som havende subprime scoringer, og der er nogle virksomheder, der specialiserer sig i underwriting subprime boliglån til låntagere i højrisikogruppen.

Långivere at skrive høj-risiko realkreditlån påtage sig en større grad af risiko end långivere at kun skrive lån til folk med god kredit. For at afbøde denne risiko, høj risiko långivere opkræve højere gebyrer og skrive lån med højere end gennemsnittet renter. Højrisiko-låntagere er mere indbringende for realkreditlån virksomheder end mennesker med god kredit, når blot de foretager rettidig betaling. Mennesker, der gør rettidig betaling gradvist at forbedre deres kredit score og over tid bliver berettigede til lav sats refinansiere lån. De fleste højrisiko-realkreditlån omfatter væsentlige tidligt payoff sanktioner, således låntagerne skal afveje de mulige besparelser på en refinansiere lån mod omkostningerne ved strafgebyrer for at afdrage de eksisterende lån før tid.

Investeringsselskaber køber ofte højrisiko-lån fra långivere og konvertere lånene til obligationer er kendt som Mortgage Backed Securities (MBS). Investeringsselskaberne ofte køber tusindvis af lån og pakke lånene sammen i investeringsfonde. Obligationer, der er sikret ved den fond, der indeholder lån bliver derefter solgt til investorer. Rentebetalinger, at investorerne får for obligationerne består af rentebetalinger foretaget af boligejerne de månedlige betalinger på underliggende realkreditlån. Obligationer bundet til højrisiko-realkreditlån betale højere renter end andre typer af værdipapirer, men også udsætte investorer til større risici, da obligationerne mister værdi, når boligejerne standard på realkreditlån.

Hvad er de bedste tips til Frugal Living?
Hvordan vælger jeg det bedste ord indskudskonto?
Hvad er en nød-salg?
Hvad er Stock derivater?
Hvad er spotmarkedet?
Hvad er en universalarving?
Hvad er Ring-hegning?
Hvad er Minoritetsinteresser?
Hvad er nedgearing?
Hvad betyder kostpris eller Market Mean?
Hvad er forskellen mellem et kredit historie og et Credit Score?

Leave a Reply

trade online