Hvad er High Yield aktier?

Højt udbytte lagre er lagre, der giver et højere afkast end det, der betragtes som gennemsnit. En udbytteprocent er procentdel af overskuddet et selskab udbetaler til sine aktionærer. Hvad der anses gennemsnit afhænger af analytikeren, og derfor hvad der anses for et højt udbytte bestand er også subjektiv, men de fleste analytikere refererer til benchmarks som det amerikanske finansministerium Bemærk at definere et gennemsnit.

For et direkte afkast, der skal anses for høj, bør det normalt give et større afkast end det normale. Obligationer, der giver betydelige udbytter tendens til at klare sig bedre i løbet af aktiemarkedet nedgangsperioder og anses af mange investorer til at være mere sikkert spil end andre typer af aktier. Der er flere populære investeringsstrategier med høj afkast aktier

den mest kendte af disse følger Dow Jones Industrial Average – en pris-vægtet aktieindeks af 30 aktier. To kendte eksempler er kaldt hunde af Dow, også kendt som High Yield Ti, og slog Dow Five.

Det Hunde af Dow var den første fornyelse af de to. Det indebærer at investere ligeligt i de ti Dow lagrene med den højeste rente og holder fast i dem i et år, hvorefter alle aktier, der er faldet til under tiendeplads erstattes med den nye High Yield aktier, der i øjeblikket i spidsen for gruppen af ​​30. Det er en nem strategi at følge, da investoren kun behøver at sikre, at hvert år, han eller hun stadig er at investere i alt ti af de aktuelle højeste giver lagre.

Det Hunde af Dow kræver at investere i top ti High Yield aktier. Slå Dow Five, på den anden side, tager udvælgelsesprocessen et skridt videre. I denne strategi, er det prisen for at købe hver af disse ti højest giver bestandene også overvejes, og en investor kun stærkt investerer i de fem laveste pris i gruppen.

High Yield lagrene er populære blandt investorer på grund af deres høje udbetalinger, og fordi de samme høje udbytter også kan være tegn på godt helbred i et selskab, men naturligvis er der aldrig nogen garanti for en bestand fremtid. Aktiehandel og materiel investering kan være yderst tidskrævende opgaver. Efter færdige investeringsstrategier såsom hunde af Dow og slå Dow Five giver mulighed for at nyde godt af højt udbytte aktier uden en større investering i form af tid.

Hvad er Captive Insurance?
Hvad er en bank Short salg?
I Finans, hvad en gennemsnitlig levetid?
Hvad er Working Capital?
Hvad er de mest almindelige Audit spørgsmål?
Hvad er kaution?
Hvad er psykografi?
Hvordan vælger jeg den bedste Diversificering model?
Hvad er en Bank Trust afdeling?
Hvad er en forsikringssvindel undersøgelse?
Hvad er en Glamor Stock?

Leave a Reply

trade online