Hvad er Home Mortgage Insurance?

Realkreditforsikring kan henvise til to typer af forsikringer du kan få brug for at købe, når du køber et hjem. Den første type er normalt frivilligt og udgør en form for livsforsikring. Hvis du permanent er handicappede eller dø, denne forsikring spark i helt at betale dit realkreditlån, hvilket giver dig eller til efterladte, uden forpligtelse til at betale for et realkreditlån.

Den anden type af realkreditlån forsikring er meget mere almindelige og kan kaldes personlig realkreditforsikring (PMI) eller långivers pant forsikring (LMI). Både PMI og LMI og som regel ikke frivillig forsikring gebyrer er hæftet fast på køb af et hjem, hvis du tager et meget stort lån, der kaldes en jumbo-lån, eller hvis du ikke kan placere mindst 20% ned, når du køber et hjem. I tilfælde af at du ikke kan betale lånet, beskytter PMI både långiver og låntager.

For eksempel skal hvis hjemmeholdet taber værdi, og banken afskærme på realkreditlån, er PMI skridt i at beskytte långiver ved at eje penge til banken, efter at hjemmet solgt. Med andre ord, hvis pantet værdi overstiger salgsprisen den tidligere ejer har ikke mere pligt til lånet. Det beskytter låntageren, men også långiver, siden virksomheden får kompensation for prisforskellen mellem den realkreditlån værdi og salgsprisen.

Der er forskellige måder, hvorpå realkreditforsikring kan knyttes til et lån. Det samlede, kan normalt omkring 1,5% af værdien af ​​lånet lægges af det långivende agentur og være en del af den månedlige betaling, eller alternativt, at låntagerne kan betale en ekstra præmie hver måned på toppen af ​​deres månedlige betaling. Flere ændringer i love har ændret den måde PMI’er bliver betalt for. For eksempel er lånere kun forpligtet til at foretage PMI, i henhold til husejere Protection Act af 1988, indtil de har mindst 20% egenkapital i hjemmet. Hvis du lægger ned 10% på forhånd, ville du kun behøver at bære PMI, indtil du havde yderligere 10% egenkapital i hjemmet, så din samlede beløb betalt i pant forsikring kan blive kraftigt reduceret over tid.

En anden måde nogle låntagere undgå at betale personlige realkreditforsikring er at tage et andet lån til at betale for udbetalingen på 20%. Derved undgår man yderligere gebyrer for forsikring og tillader ejere til at komme ind i et hus for mindre penge ned. Betragtning af den boligkrise starten i 2007 i USA, forventes det, at de fleste långivere vil reagere ved at stramme reglerne for udbetaling. Denne indstilling er muligvis ikke åbne for de fleste låntagere, og nogle långivere kan kræve en særlig forudbetaling beløb i kontanter, ikke en anden pant, før der tilbyder at låne penge.

Hvordan starter jeg en Bed and Breakfast?
Hvad er købekraft?
Hvad er en personlig konto?
Hvad er efterspørgsel på markedet?
Hvad er en dyrebar Metals IRA?
Hvad Spørger Ændringer i mindsteløn?
Hvad er et modificeret Cash grundlag?
Hvad er en finansiel sikkerhed?
Hvad er klassisk Motorcykel Forsikring?
Hvordan vælger jeg den bedste forretning Cash Management System?
Hvad er en margin call?

Leave a Reply

trade online