Hvad er Home Refinansiering?

Hjem refinansiering er processen med at erstatte en nuværende hjem realkreditlån med et helt nyt realkreditlån, enten med de samme finansielle selskab eller en anden. Der er mange grunde til at refinansiere, herunder spare penge og afdrage et lån hurtigere, for blot at nævne nogle få. Realkreditinstitutter, som banker og kreditforeninger, ofte låne penge til hjemmet refinansiering, og hele processen er normalt afsluttet på det valgte pengeinstitut. Visse kriterier kan være nødvendigt at være opfyldt, før et hjem refinansiere lån kan være afsluttet

Dette sikrer, at låntager er i stand til at betale det nye pant betaling, og beskytter både långiver og låntager. Nogle hypotekslångivere opkræve gebyrer for at refinansiere et hjem, og de gebyrer kan variere afhængigt af institutionen og størrelsen af ​​realkreditlån.

Grunde til at refinansiere

Et realkreditlån normalt indeholder to vigtige faktorer: pant sigt eller lang tid, før lånet er betalt fuldt ud, og renten

oftentimes, er hjemsted refinansiering gøres for at ændre en eller begge af disse faktorer. Mortgage vilkår er normalt sat i antal år, de mest almindelige er femten år og 30 år. Mange mennesker refinansiere for at forlænge eller forkorte udtrykket for deres realkreditlån, måske for at foretage de månedlige betalinger lavere eller til at betale pant off hurtigere.

Når husejere får deres første pant, kan de vælge at have en rente, der forbliver den samme i løbet af livet af lånet, der er kendt som en fast realkreditlån. Nogle gange renten kan falde under deres fastforrentede, i hvilket tilfælde refinansiering kan sænke renten, hvilket sparer dem penge hver måned og i løbet af livet af lånet.

For eksempel, hvis en boligejer havde et 30-årigt lån på 8% i rente og et lån på $ 100.000 US Dollars (USD) ville det være klogt at søge en refinansiere hvis renten faldt til 6%. Besparelserne i en sådan situation ville være $ 134 USD per måned. I løbet af livet af lånet, kan besparelserne nå alt 48,240 dollars USD. Hvis lånet blev for $ 200.000 USD, vil den månedlige besparelse være $ 268 USD, en næsten $ 100.000 USD besparelser i løbet af livet af lånet.

En Justerbar Rate Mortgage (ARM) har en rente, der ændres med jævne mellemrum, alt efter ændringer i kreditmarkederne. En fordel ved en ARM er, at renten kan falde på tidspunkter. På den anden side, kan renten stige, som lokker nogle låntagere at refinansiere til et realkreditlån med en fast rente.

Udover at ændre renten eller prioritetslån sigt, bruger mange folk hjem refinansiering til at betale andre lån, der har høje renter. Den belånte hjem skal normalt være mere værd end er skyldige på det for at refinansiere til dette formål. Det er også muligt at skaffe kontanter gennem refinansiering til hjemmet remodeling projekter, men igen skal hjem normalt ansættes til en højere dollar beløb end det samlede lånebeløb.

Sådan at refinansiere

At refinansiere et hjem, skal de homeowner ansøge om et nyt realkreditlån med et pant långiver. I løbet af ansøgningsprocessen, vil emnet hjem gennemgå en ny vurdering for at bestemme dens værdi, og boligejer kredit fil vil blive revideret. Långiver vil også bestille en titel rapport på ejendommen for at søge efter andre hæftelser, der kan forekomme. I de fleste tilfælde, hvis alle elementer mødes med långiver godkendelse vil lånet blive godkendt.

Når det er godkendt, boligejer normalt mødes med et realkreditlån mægler, typisk på kontoret for långiveren eller titel selskab, til at underskrive den nye realkreditlån. Provenuet af det nye lån er typisk bruges til at afbetale de gamle realkreditlån, samt eventuelle yderligere realkreditlån eller hæftelser på ejendommen. Derfor er den eneste pant vises på hjem efter at refinansiere er det nye lån selv.

Refinansiering Gebyrer

Hjemmet refinansiering proces ofte inkluderer ekspeditionsgebyrer, og beløbene varierer mellem långivere. Ved at afgøre, om det er umagen værd at refinansiere et hjem, bør boligejer overveje den langsigtede opsparing refinansiering, de omkostninger, der er involveret i refinansiere, og hvor lang tid boligejer har til hensigt at opholde sig i hjemmet. Omkostningerne typisk er involveret i en refinansiering kan nævnes: penge, der anvendes til at købe ned rente, dokumentbehandling honorarer, skat servicegebyrer, titel udgifter, vurdering gebyrer, og andre långiver omkostninger.

Hvad er en omkostning objekt?
Hvad er en indtægt lønmodtager?
Hvad er de bedste kilder til Short Sale Hjælp?
Hvad er forskellen mellem et Tax Credit, og et skattefradrag?
Hvad er COGS (vareforbrug)?
Hvad er Audit software?
Hvad er dagpenge?
Hvad betyder Dash til papirkurven Mean?
Hvad er de bedste tips til at være en tarvelig mor?
Hvad er en digital tegnebog?
Hvad er afledte finansielle instrumenter?

Leave a Reply

trade online