Hvad er individuel Portfolio Management?

Individuel porteføljepleje refererer til den praksis, af de enkelte investorer, der søger professionel rådgivning at afgøre, hvilke investeringer der skal foretages som led i deres samlede portefølje. Investeringsselskaber tilbyder denne service for et gebyr til gavn for de mennesker, der måske ikke har den nødvendige erfaring til at konstruere en solid portefølje. Målene for individuel porteføljeforvaltning afhænger af investors behov og ønsker til den kapital, han eller hun har til at investere. Risikostyring er også en stor del af denne proces, som porteføljeforvaltere leder efter måder at tilbyde potentielle vækst til investorer uden at lægge for meget i deres kapital i fare.

Alene omfang investeringsmuligheder rådighed for investorerne kan være for kompliceret for mange. Som en kendsgerning, kan selv erfarne investorer søge professionel hjælp, når konstruere deres investeringsportefølje, simpelthen på grund af, hvad der er på spil. Mange mennesker bruger investering som en måde at sikre sig selv og deres kære, ikke kun for den aktuelle tid, men også en tid i fremtiden, hvor indkomst kan være anderledes svært at opnå. Af alle disse grunde er god individuel porteføljepleje en service, der normalt er i høj efterspørgsel.

En del af grunden til, at individuel porteføljeforvaltning er nødvendigt, er at der er så mange investerings muligheder for folk er villige til at tage springet. Når mange mennesker tænker på at investere, de ofte automatisk tænker på markedet for aktier og obligationer. Men det er kun en del af billedet. Andre investerer i fast ejendom, kunst, råvarer og mange andre aktiver, der har potentiale til at vokse i værdi over tid. Porteføljemanagere kan hjælpe investorer navigere alle disse valg.

Investorerne har præcist kommunikere de ønsker de har for deres investeringskapital til individuel porteføljeforvaltning at blive en succes. Hvis en investor er på udkig for store gevinster på kort sigt, kan en porteføljeforvalter ønsker at opsøge lagre af virksomheder i øjeblikket undervurderet af markedet. På den anden side kan en investor ønsker at benytte investere til at bygge en rede æg til pensionering. I så fald kan en porteføljeforvalter få den investor, der er involveret i langsigtede finansielle instrumenter, såsom obligationer, der lover stabil indkomst.

Risikostyring er også en stor del af individuel porteføljeforvaltning. Ingen investor ønsker at se sin kapital forsvinde, men forskellige investorer har forskellige komfort niveauer i forhold til den risiko, som de kan acceptere. Diversificering, som sker gennem investeringer i flere forskellige værdipapirer, spredt over hele investeringen landskabet, er en fælles metode til at mindske risikoen. Men risikoen aldrig helt kan elimineres fra at investere, således porteføljeforvaltere igen nødt til at forstå de ønsker deres kunder, når det kommer til risikoeksponering.

Hvad er en online pengeoverførsel?
Hvad er en Financial Accounting Analyse?
Hvad er Hospitality Financial Management?
Hvad er de forskellige måder at øge Marginal koste?
Hvad er tegn på forsikring?
Hvilke slags ting kan gøre Min Credit Score Go Down?
Hvad er International Investment Banking?
Hvad er en Pension bekostning?
Hvad er en kanal IRA?
Hvordan vælger jeg den bedste Tax Planning Software?
Hvad er Home Equity Protection?

Leave a Reply

trade online