Hvad er Indtægter Udgifter?

Indtægter udgifter er pågældende udgifter med omkostningerne ved at drive forretning på en dag til dag basis. Når virksomheder gør en indtægt eller udgift, bekostning giver umiddelbare fordele, frem for langsigtede dem. Dette er i kontrast til anlægsinvesteringer, som er langsigtede investeringer, der skal hjælpe en virksomhed til at vokse og trives.

Det er somme tider sagt, at virksomhederne er nødt til at bruge penge for at tjene penge. Virksomheder bruger deres indtægter til både at samle kapital, som kan bruges på lang sigt, og til dækning af øjeblikkelige udgifter. Omsætningen udgifter omfatter ting som vedligeholdelse, lønninger og udgifter til forsyningsselskaber. De indtægter, udgifter består af udgifter, som skal dækkes straks til at holde forretningen kørende, og som giver umiddelbare fordele.

Virksomheder bryder deres udgifter i indtægter udgifter og kapitaludgifter, så de kan se, hvordan de bruger deres midler, og de kan vurdere, om de opererer effektivt. Rutinemæssigt høj indtægt eller udgift kan gøre det vanskeligt for en virksomhed at opbygge kapital, hvilket betyder, at det ikke kan foretage langsigtede investeringer, og det kan ikke være forberedt i tilfælde af en krisesituation. For eksempel, hvis en restaurant, der tilbringer det meste af sin indtjening kompensere medarbejdere, betale leverandører, og udførelse af vedligeholdelse kan det være i problemer, hvis fryseren systemet går ned og skal udskiftes.

Til tider kan en beregnet anlægsudgifter skære ned på indtægterne udgifter. At låne restauranten eksempel igen, kan ejerne sidde ned og indse, at købe en bygning til at fungere, vil være billigere end at forny en lejekontrakt. Således kan de træffe beslutning om at forbruge kapital til at købe af hensyn til at skære ned driftsomkostninger og fastlæggelse af en langsigtet tilstedeværelse. Den nye bygning vil også være en investering i sig selv

restauranten har nu et aktiv, det kan sælge eller leje, hvis det skal.

Visse indtægter udgifter kan være fradragsberettiget i skattemæssig henseende. Det erkendes, at en del af erhvervslivet indtægter anvendes på umiddelbare udgifter ikke bør beskattes, og erhvervslivet kan kræve sådanne udgifter som fradrag. For eksempel er en virksomhed ikke forpligtet til at betale skat af de penge, den bruger til at betale lønskatter. Reglerne for fradrag er meget komplekse og for en stor virksomhed, det kan være nødvendigt at konsultere en konto for at få præcis information og rådgivning, således at skatterne vil blive arkiveret korrekt.

Hvad er et afledt marked?
Hvad er en grov Investment?
Hvad er en check Card?
Hvad er det binomiale Option Pricing Model?
Hvad er Deeds?
Hvad den offentlige gæld?
Hvad er Fee Simple?
Hvordan vælger jeg de bedste kommercielle Credit?
Hvad er en frafaldelse af Premium?
Hvad er Cross-Sikring?
Hvad er de bedste tips til refinansiering anden realkreditlån?

Leave a Reply

trade online