Hvad er Indtægter Udgifter?

Indtægter udgifter er pågældende udgifter med omkostningerne ved at drive forretning på en dag til dag basis. Når virksomheder gør en indtægt eller udgift, bekostning giver umiddelbare fordele, frem for langsigtede dem. Dette er i kontrast til anlægsinvesteringer, som er langsigtede investeringer, der skal hjælpe en virksomhed til at vokse og trives.

Det er somme tider sagt, at virksomhederne er nødt til at bruge penge for at tjene penge. Virksomheder bruger deres indtægter til både at samle kapital, som kan bruges på lang sigt, og til dækning af øjeblikkelige udgifter. Omsætningen udgifter omfatter ting som vedligeholdelse, lønninger og udgifter til forsyningsselskaber. De indtægter, udgifter består af udgifter, som skal dækkes straks til at holde forretningen kørende, og som giver umiddelbare fordele.

Virksomheder bryder deres udgifter i indtægter udgifter og kapitaludgifter, så de kan se, hvordan de bruger deres midler, og de kan vurdere, om de opererer effektivt. Rutinemæssigt høj indtægt eller udgift kan gøre det vanskeligt for en virksomhed at opbygge kapital, hvilket betyder, at det ikke kan foretage langsigtede investeringer, og det kan ikke være forberedt i tilfælde af en krisesituation. For eksempel, hvis en restaurant, der tilbringer det meste af sin indtjening kompensere medarbejdere, betale leverandører, og udførelse af vedligeholdelse kan det være i problemer, hvis fryseren systemet går ned og skal udskiftes.

Til tider kan en beregnet anlægsudgifter skære ned på indtægterne udgifter. At låne restauranten eksempel igen, kan ejerne sidde ned og indse, at købe en bygning til at fungere, vil være billigere end at forny en lejekontrakt. Således kan de træffe beslutning om at forbruge kapital til at købe af hensyn til at skære ned driftsomkostninger og fastlæggelse af en langsigtet tilstedeværelse. Den nye bygning vil også være en investering i sig selv

restauranten har nu et aktiv, det kan sælge eller leje, hvis det skal.

Visse indtægter udgifter kan være fradragsberettiget i skattemæssig henseende. Det erkendes, at en del af erhvervslivet indtægter anvendes på umiddelbare udgifter ikke bør beskattes, og erhvervslivet kan kræve sådanne udgifter som fradrag. For eksempel er en virksomhed ikke forpligtet til at betale skat af de penge, den bruger til at betale lønskatter. Reglerne for fradrag er meget komplekse og for en stor virksomhed, det kan være nødvendigt at konsultere en konto for at få præcis information og rådgivning, således at skatterne vil blive arkiveret korrekt.

Hvad er Net Asset Value pr Share?
Hvad er fordele og ulemper ved en flad skat?
Hvad er pensionsforsikring?
Hvordan vælger jeg mellem en september IRA og et 401k?
Hvad er de bedste tips til Private Equity Investering?
Hvad er en ekstraudgift?
Hvordan vælger jeg den bedste interesse for realkreditlån?
Hvad er de forskellige typer af Accounting Software?
Hvad er en Oversvømmelse Insurance Rate kort?
Hvad er en signatur Debet?
Hvad er et forskud Bond?

Leave a Reply

trade online