Hvad er Infrastruktur Obligationer?

Infrastruktur obligationer er obligationer udstedt af lokale eller nationale regeringer til investorer til at finansiere projekter, der er afsat til forbedring af infrastrukturen i et samfund. Sådanne projekter kan omfatte arbejde på veje, elnet, vandveje, broer eller andet, der hjælper et samfund, enten økonomisk eller socialt. Investorerne køber infrastruktur obligationer til en fast pris og har ret til at modtage regelmæssige rentebetalinger samt eventuelle tilbagevenden af ​​hovedstolen på obligationerne. Regeringerne kan betale tilbage gæld på obligationerne via gebyrer genereret af nye projekter finansieret af obligationer.

Investorer søger sikker investeringer ofte se til obligationer som deres finansielle instrumenter til at vælge. Obligationer er kendt som fast indkomst instrumenter, fordi de vender tilbage løbende betalinger til investorerne i form af renter, der betales ud fra udstederne af obligationerne. Dybest set, en obligation er bare et lån givet ud fra en investor til institutionen forsøger at rejse midler. Når en regering har brug for kapital til at finansiere nogle nye byggeprojekt er afsat til forbedring af livskvaliteten i deres samfund på en måde, kan de beslutte at udstede infrastruktur obligationer.

Disse infrastruktur obligationer kan anvendes til finansiering af enhver form for projekt, der gør livet lettere for borgerne i et samfund. For eksempel kan en ny vej være nødvendig for at lette rejse fra én destination til en anden. Reparationsarbejde kan være behov for på gamle telefonpæle for at forbedre kommunikationen. I stedet for at hæve skatterne, kan en regering anvende obligationer til at rejse de nødvendige penge til disse opgaver.

For den enkelte investor, kan infrastruktur obligationer har mange fordele. Disse obligationer er generelt sikre, da de bakkes op af en lokal eller national regering og den statskasser de kontrollerer. Selvom rentebetalinger er generelt lav med disse obligationer, gør de giver en stabil strøm af indtægter for hele obligationsmarkedet sigt. Desuden investorerne vide, at deres midler vil blive anvendt til at forbedre dag-til-dag bor i deres byer eller lande. Nogle lande, som udsteder obligationerne endda tilbyde skattemæssige incitamenter for investorer.

Regeringen udsteder infrastruktur Obligationerne skal have en måde at betale tilbage investorer. Dette kan ofte ske ved gebyrer forbundet med en bestemt infrastruktur projekt. For eksempel kan en offentlig bygge en motorvej med midler genereret fra investorer. De kan opkræve bompenge fra alle af de køretøjer, der bruger vejen hver dag. Disse gebyrer vil blive brugt til at betale renter og hovedstol på alle de gældsforpligtelser udstedt i form af obligationer.

Hvad er en sekundær Hedgefond?
Hvilke faktorer har indflydelse på uredelighed forsikring?
Hvad er GAP Analyse?
Hvordan beregner jeg nulkuponobligation Yield?
Hvad er en Silver Penny?
Hvad er Emergency Care Forsikring?
Hvad er et barn Endowment?
Hvad er Resterende indkomst?
Hvad er kreditrisiko Insurance?
Hvad er revisionsprocessen?
Hvad er stokastisk modellering?

Leave a Reply

trade online