Hvad er intern Expansion?

Intern ekspansion er processen med at dyrke en forretning gennem brugen af ​​ressourcer i virksomheden, og som ikke involverer brug af enhver form for bibeskæftigelse til at hverve nye kunder. Vækst af denne type kan komme gennem håndtering kundehenvisninger bruge personale i huset, eller gøre brug af virksomhedens ressourcer til at styre den interne finansiering for at åbne en ny placering eller udvidelse af eksisterende faciliteter. De strategier, der anvendes som del af en intern udvidelse initiativ er forskellige fra dem, der bruges som en del af ekstern ekspansion, som bygger på brugen af ​​strategier og ressourcer uden ejerskab af virksomheden. De fleste virksomheder opererer med en begrænset anvendelse af interne udvidelse med virksomhedens ejere og ledere ofte konstateret, at en blanding af interne og eksterne udvidelse strategier ofte kan være i den bedste interesse for virksomheden.

En måde at forstå, hvordan interne ekspansion værker er at overveje behovet for en virksomhed at øge sin indtjening. Intern strategier vil indebære at finde måder at reducere driftsomkostninger, uden at minimere kvalitet eller support til kunder, så virksomheden til at fastholde mere fortjeneste på hver solgt enhed. På samme måde kan virksomheden endda udvide sin kundebase ved hjælp af henvisninger fra nuværende kunder. De faktiske metoder vil variere, afhængigt af hvordan virksomheden er struktureret, men hver af de indvendige ekspansionsstrategi vil stole på at bruge ressourcer, der allerede in-house og fandt beholdninger af virksomheden at udføre de opgaver ved hånden.

Det samme generelle tilgang ville gælde, hvis interne ekspansion projekt havde at gøre med at åbne en ny placering af virksomheden. Frem for at skaffe finansiering fra en bank eller anden form for långiver, vil den internationale tilgang fokus på interne finansieringsmuligheder, såsom finansiering af projektet med brug af aktiver, der indgår i en virksomhed bygning fond. Over tid vil den indtægtskilde der frembringes af dette nye sted skal bruges til at genopbygge bygningen fond, der gør det muligt for virksomheden at bruge det interne aktiv igen i fremtiden.

Begrebet interne udbygning omfatter omkring brug hvad der allerede er i huset uden at forsøge at gå uden for disse ressourcer til at opnå visse typer af mål. Dette adskiller sig fra ekstern ekspansion, hvilket ville indebære hjælp udefra afsætningsvirksomheder, at skabe en ekstern salgsstyrke af forhandlere eller ved hjælp af forskellige former for reklame for at hverve kunder. På samme måde, ville anvendelsen af ​​eksterne ekspansion metoder til byggeprojekter også undgås, hvilket betyder, at virksomheden ikke ville søge ekstern finansiering fra banker, investorer eller andre långivere med henblik på at styre disse projekter.

Hvad er en international Bond?
Hvad er et fælles Besparelser konto?
Hvad er kriminalitet Insurance?
Hvad er genkøbsværdi?
Hvordan Kan jeg finde frem til en ejendomsforsikring Estimate?
Hvad betyder Home Business Insurance Cover?
Hvad er en Banking Bog?
Hvad er en frafaldelse af Premium?
Hvad er FDIC?
Hvad er psykografi?
Hvad er Cost of Debt Capital?

Leave a Reply

trade online