Hvad er internationale derivater?

Internationale derivater er finansielle instrumenter, som handles på tværs af landegrænser. Et derivat er et objekt, hvis pris er uløseligt forbundet med prisen på et andet objekt, som regel en råvare eller et værdipapir. De fleste derivater har været til rådighed for det internationale samfund i årtier, men den udbredte brug af internettet til handel har gjort international derivater virkelig international.

Den mest udbredte moderne derivater er futures på råvarer og optioner på disse futures. Futures kontrakter er derivater, fordi deres pris er bundet til prisen på den underliggende råvare, uanset om det er korn, olie eller et af de 30 andre produkter, der handles aktivt. Futures er anset internationale derivater, fordi prisen er påvirket af den globale faktorer. For eksempel vil alvorlig tørke i hvedemarker i Rusland sende prisen på hvede futures skyhøje i Chicago, London eller Shanghai, og krig i Mellemøsten sender prisen på råolie og futures på råolie markant højere rundt om i verden.

Commodities fremtider er de ældste derivater. The Chicago Board of Trade (CBOT) blev dannet i 1848 med henblik på handel med korn og kontrakter på korn. Disse aftaler blev snart standardiserede med hensyn til mængden af ​​korn i hver enkelt kontrakt, kvaliteten af ​​kornet, at leveringsstedet for korn, og den måned og dag levering. Alle, der forblev for købere og sælgere til at forhandle var prisen. I et banebrydende flytte, gjorde CBOT bud, tilbud og forhandlede priser tilgængelige for offentligheden.

Ved begyndelsen af ​​det 20. århundrede blev smør, æg, svin og kvæg alle handlede som futures på Chicago Mercantile Exchange (CME). I 1971 blev valutaerne i verden officielt koblet fra guld, og CME etableret futures på valutaer, den første iboende internationale derivater. Futures omfatter nu elektricitet, vejr, ædelmetal, olie, finansielle, og mange andre, og handles på verdensplan på internettet. Gennemsigtigheden af ​​prisen opdagelse, viden om, hvor mange kontrakter er enestående på et givent tidspunkt, og evnen til lovgiverne at spore transaktioner for at forhindre svindel eller regler overtrædelser har skabt et marked for internationale derivater, hvor verden er villig til at deltage.

Den sikrede gæld tilbud (CDO) lavet af bank-og forsikringsområdet giganter i det sene 20. og tidlige 21. århundrede er også internationale derivater. I modsætning til de offentlige markeder, blev disse markeder ureguleret og dårligt dokumenterede. Ingen bankmand vidste, hvor stort markedet var, hvad brøkdel af den nominelle værdi, repræsenteret ved faktiske sikkerhedsstillelse eller om counter-part i en handel ville være i stand til at udføre, bør han blive opfordret til i nødstilfælde. CDO-markedet uigennemsigtigt, ureguleret og uden en central clearing house, som dem, der er fastsat succes for de regulerede internationale derivater, kollapsede hurtigt med potentielt katastrofale resultater for de økonomier i verden.

Hvad er fordele og ulemper ved at købe en Skifteretten House?
Hvad er en super Money Market?
Hvordan kan jeg finde den bedste pris for Investment Property interesse?
Hvordan får jeg gasregning hjælp?
Hvad er en Kapitalgevinster Udbytte?
Hvad er kredit Betingelser?
Hvad er de bedste strategier for effektiv omkostningsstyring?
Hvad er en Central Bank?
Hvad er ulykke Bilforsikring?
Hvad er en sundheds-Exchange?
Hvad er et forsikringsselskab, Pool?

Leave a Reply

trade online