Hvad er investeret kapital?

Selvom der er flere arbejdsgrupper definitioner for kapital, næsten alle af dem omfatter et grundlæggende element. Arbejdende kapital er involveret i at identificere de økonomiske ressourcer, der er nødvendige for en virksomhed at fortsætte med at fungere og engagere sig i den vigtige opgave af indtægter generation. Men typen af ​​de finansielle midler, der anses for at være en del af den investerede kapital er noget begrænset, og omfatter ikke alle aktiverne i øjeblikket i besiddelse af virksomheden.

Generelt kapital handler om værdien af ​​investeringer i stedet for alle aktiver i virksomheden. En kapitalinvesteringer vil omfatte alle aktier i bestanden eller obligationer udstedt af selskabet. Ankommer til et præcist tal for kapital i dette scenario vil også indebære mulighed for alle nuværende forpligtelser, specielt langsigtede forpligtelser.

En lidt anden opfattelse af den investerede kapital ville tage hensyn til alle nuværende aktiver og kortfristede forpligtelser. Med denne formel, er begge anlægsaktiver samt omsætningsaktiver tages i betragtning. Kortfristede gældsforpligtelser, herunder både kortsigtede og langsigtede gæld, vil blive trukket fra den samlede værdi af aktiverne.

Mens den præcise formel for kapital kan variere en smule fra én situation til en anden, er resultatet som regel udnyttes til samme formål. Arbejdende kapital er væsentlig at fastlægge ROCE eller afkast af investeret kapital. I enkle, vilkår, vil forstå kapital og sammenligne det med de indtægter, der genereres fra bestræbelserne på at hjælpe en virksomhed til at fastslå to ting. Først, hvis forholdet mellem kapital og omsætning er tilstrækkelig til at dække alle udgifter. For det andet kan identificere forholdet mellem kapital og værdien af ​​de solgte produkter også hjælpe virksomheden med at afgøre, om et nettoresultat blev nået.

Sammenligning af den investerede kapital, at den genererede omsætning for en given periode kan ofte give oplysninger om de samlede resultater af virksomheden. Ved at have et klart billede af det endelige resultat af de bestræbelser, er det muligt at begynde at vurdere, hvor aktiverne bliver brugt, og bestemme hvordan man kan gøre bedre brug af dem for at øge lønsomheden.

Hvad er forskellen mellem indkomstskat, punktafgifter, og direkte beskatning?
Hvad er bruttomargin?
Hvad er en Kommission?
Hvad er permanent Working Capital?
Hvad er en annulleret check?
Hvilke faktorer påvirke prisen på en telefonregning?
Hvordan vælger jeg den bedste Pension Asset Allocation?
Hvad er en leasingkontrakt?
Hvad er Net Asset Value?
Hvad er fordele og ulemper til amortiseret lån?
Hvad er økonomistyring?

Leave a Reply

trade online