Hvad er Investeringsejendomme satser?

Investeringsejendomme satser er de renter, som långivere afkræve investorerne til at købe en ejendom. Værdien af ​​en særlig sats, typisk baseret på ejendomstype, risiko, og størrelsen af ​​udbetalingen. Der er mange typer af investeringsejendomme, herunder boliginvesteringer ejendomme og kommercielle butiksejendomme. Erhvervsejendomme normalt omfatter detailhandel, kontor og industrielle rum. Andre kommerciel ejendomsret valgmuligheder omfatter normalt indkøbscentre, butikker, kontorbygninger, hoteller, lagerbygninger, landbrugsjord, og garager. I nogle amerikanske stater er store boligblokke med fem eller flere enheder, der klassificeres som erhvervsejendomme.

Investering takster, der ofte varierer primært på grund af typen af ​​ejendom. De satser på en multi-familie lejemålet – hvilket normalt er to til fire enheder – typisk er meget lavere end for en 20-lejligheder kommerciel ejendomsret enhed. På ikke-besatte investeringsejendom, som regel en person i USA kan planlægge på at have en højere rente, med cirka 1 procent. Hvis en køber gør en 25-procent i udbetaling på investeringsejendomme, kan han eller hun typisk spare en masse mere end når en 20-procent ned betaling. En låntager vil typisk få bedre priser og bedre punkter, når der er mindre risiko for långiveren.

I USA, flerfamiliehuse enheder, som køberen har planer om at beskæftige sig selv har mulighed for overkommelige planer med lignende investeringsejendomme satser som et personligt pant. Dette ville ikke blive betragtet som en investeringsejendom, men en domicilejendom. En investering er en egenskab, der er i tillæg til en allerede eksisterende hjem.

Ved fastsættelsen af ​​investeringsejendomme satser, långivere dommer købers særlige økonomiske situation. En långiver vil typisk ønsker at se, at en låntager eller køber kan betale pant betaling på en investering ejendom i tilfælde af investeringsejendomme er stadigt ledig. Den potentielle køber primære realkreditlån er naturligvis også overvejes i denne vurdering. På boligblokke, typisk en långiver vil give en 25-procent ledige stillinger når man skal finde den samlede kvalificerende pris. Med andre ord vil långiver kredit køberen med 75 procent af de forventede lejeindtægter i retning af den samlede indkomst for låntager.

Kommercielle investeringsejendomme er normalt sværere at få finansieret, hvilket er grunden til særlige långivere normalt kommer i til at spille. Långivere for disse typer af ejendomme vil normalt kræve mindst en 20-procent i udbetaling på lånet. Disse normalt Jumbo loans, således større investeringsejendomme satser vil gælde. Låntager vil som regel nødt til at tjekke med mange forretningsbanker og andre investeringsmuligheder at lande de bedste priser. Låntagere skal som regel har en fremragende Fico ® (Fair Isaac og Company) scorer – som regel over 720 – og være i stand til at bevise deres indkomst.

Hvad er Bank Vederlag?
Hvad er de forskellige metoder til bestemmelse Cost grundlag?
Hvad er spotmarkedet?
Hvad er en Silver Penny?
Hvad Hjem Virksomheder kan jeg starte med meget få penge?
Hvad er Maltitol?
Hvad er en resultatopgørelse (P & L) Erklæring?
Hvad er en Savings Bond?
Hvad er en grov Investment?
Hvad er en arbejdsløshedsforsikring agentur?
Hvad er en bilforsikring Premium?

Leave a Reply

trade online