Hvad er Investeringsejendomme?

Enhver ejendom, der er købt med den hensigt at opnå et afkast anses for investeringsejendomme. Investeringsejendomme kan være en lejlighed bygning, en duplex, et enfamiliehus, ledig jord, kommerciel ejendomsret – stort set enhver form for fast ejendom. Udtrykket investeringsejendomme normalt beskriver ejendom, som ejeren ikke besætte, men i nogle tilfælde, kan ejeren indtage en del af det.

Køb af investeringsejendomme kan være en indbringende venture, hvad enten man blot ønsker at købe et hjem eller har planer om at lave en forretning ud af sådanne investeringer. En strategi for begyndere er at købe en investeringsejendom som en duplex, eller andre flere familiens bolig, og bor i én enhed, samtidig med at udleje de andre (s). På denne måde penge indsamlet fra lejer eller lejere dækker noten, så ejeren uden pant betaling. Til sidst ejendommen er betalt ud, og køberen fortsætter opkrævning af husleje for en fortjeneste.

Ejeren kan også købe en anden investeringsejendomme, ved hjælp af egenkapitalen i den første ejendom til at finansiere købet. Egenkapital betyder blot den rimelige markedsværdi af ejendommen fratrukket det beløb, der stadig skyldte, herunder eventuelle tilbageholdsret. Det er almindeligt at belåne egenkapital i en ejendom. Priser for sådanne lån er ret konkurrencedygtige, fordi ejendommen udgør sikkerhedsstillelsen til sikring af lånet. Jo mindre risiko der er i udlån, jo bedre satser.

Sommetider en investeringsejendom er købt på en skat salg. Når den oprindelige ejer misligholder ejendomsskat betalinger i et stykke tid, kan ejendommen blive bortauktioneret. En investor starter med et minimum bud, en, der er høj nok til at dække efterbetaling af skat og udgifter til salg, og stadig gør det muligt for investor at købe ejendommen for minimale omkostninger. En sådan et køb er en investeringsejendom, fordi de nye ejer vil sandsynligvis forsøge at sælge det til markedsværdi, rette det op og sælge det på en præmie, eller bruge den som et leje.

Investeringsejendomme er købt sammen med den eneste hensigt at realisere en indtægt, enten ved at leje ejendommen, profiterer over tid fra påskønnelse, at købe lavt og sælge højt, eller renovere ejendommen og sælge den for mere end købsprisen.

Hvad er proceduren for Savings Bond Redemption?
Hvem er i fare for sæsonbestemt arbejdsløshed?
Hvad er de bedste tip til styring af finansielle fare?
Hvad er en Debt / Equity Ratio?
Hvordan jeg Dispute et lovforslag?
Hvad er økonomiske indtjening?
Hvad er de forskellige typer af dag Trading værktøjer?
Hvad er en regering konsolidering af gælden lån?
Hvad er en Treasury Bill?
Hvad er fordelene af råvare penge?
Hvad er et praktisk anvendeligt Federal Rate?

Leave a Reply

trade online