Hvad er Joint Venture Capital?

Joint venture kapital er betegnelsen for de aktiver, der deles mellem to virksomheder med et bestemt formål, oftest for at finansiere en start-up virksomhed. Det nye joint venture kan også blive oprettet for at opnå vækst finansiering til en ny forretningsenhed, produkt eller teknologi. Et joint venture kan dannes enten inden for samme land eller mellem virksomheder i forskellige lande at forene styrkerne eller bypass juridiske begrænsninger.

Et selskab giver joint venture-kapital for at opnå en egenkapital på ejerskab af de andre forretningsområder. En virksomhed kan beslutte at blive en interessent at få adgang til det produkt eller den teknologi, der udvikles eller til at få del i fremtidige overskud. Joint venture kapital omfatter penge, maskineri, menneskelige ressourcer, og proprietær teknologi. Når de fleste mennesker henvise til joint venture-kapital, er de med henvisning til de penge, der investeres i virksomheden.

To virksomheder, der ønsker at skaffe joint venture kapital skal danne et joint venture. Dette kan gøres ved at købe en interesse i selskabet og arkivering med den relevante myndighed. I USA vil et certifikat vedtægterne eller stiftelsesoverenskomsten være behov for sammen med en vedtægterne. Disse dokumenter udlæg rollerne for hver enkelt enhed, målsætninger, forventninger og regler. Det nye joint venture vil blive en enhed, adskilt fra både virksomheder med separat passiver, bortset fra de venturekapitalfond.

Der er både fordele og ulemper ved at danne et joint venture for at opnå vækst finansiering. Den virksomhed, som vil modtage den finansielle kapital vil være i stand til at vokse og udvide sine operationer. Det vil også have en ny kilde til ideer og strategier, ekspertise og adgang til yderligere ressourcer. Den virksomhed, der leverer det nye joint venture kapital vil profitere ved at eje en andel i den virksomhed, produkt eller teknologi. Det kan også opnå stordriftsfordele, øge sin produktspredning hurtigere og har en konstant kilde til forskning og udvikling.

Ulempen ved, når en virksomhed indgår i et joint venture for at få joint venture-kapital er, at ledelsen vil miste kontrollen med beslutningsprocessen. Virksomheden står for finansieringen vil have indflydelse på sine fremtidige planer og strategier, samt hvordan det nye joint venture kapital vil blive brugt. Begge selskaber kan have forskellige filosofier og forventninger til hvordan du bruger joint venture kapital, og hvilken retning det nye joint venture skulle være på vej. Hvis joint venture mellem virksomheder i to forskellige lande, kan der ikke også være modstridende kulturer og stilarter ledelse.

Hvad er en indtægt sammenfattende regnskab?
Hvad er leverandør Finansiering?
Hvad er finanspolitikken?
Hvordan vælger jeg den bedste Financial Accounting-software?
Hvad er en 10-årige Treasury Note?
Hvad er en valutaswap?
Hvad er indenlandsk kredit?
Hvad er ejendomsskatter?
Hvad er en global ETF?
Hvad er en Amortiseret Loan?
Hvad er en Speciel garanti Deed?

Leave a Reply

trade online