Hvad er kapitalindkomst?

Kapitalindkomst er generelt defineret som enhver form for indtægter gevinst eller indkomst, der ikke er et resultat af modtagelsen af ​​en løn, løn, eller tips i forbindelse med tjenesteydelser. Inden for denne brede definition, er kapitalindkomst også forstås enhver form for ufortjent indtægt, der er indsamlet på forhånd, før den aftalte ydelser leveres. Dette vil omfatte indskud på bygning eller remodeling job, der vil blive udført af fagfolk. På det punkt, at projektet er afsluttet, og den resterende del af afgiften er betalt fuldt ud, vil depositum eller forskud blive klassificeret som lønindkomst.

For mange mennesker, tager kapitalindkomst i form af midler modtaget som renter eller udbytte af en investering. De renter på en bank opsparingskonto eller rentebærende checkkonto kan blive korrekt klassificeret som kapitalindkomst, idet kontohaver ikke havde fortjent de midler, ved at gøre en tjeneste for banken. På samme måde, ville overskud, der er optjent fra aktier, obligationer, råvarer eller valutaveksling tilbud betragtes kapitalindkomst.

Udlejning af ejendomme er også betragtes som en kilde til kapitalindkomst. , Mens ejendommen er ejet af modtageren af ​​indkomsten fra huslejer, er de indtægter, der genereres anses for at være opstået som følge af andre tiltag end modtageren tjener de midler, ved en direkte personlig indsats. Udtrykket indirekte indkomst er undertiden bruges til at beskrive den type af kapitalindkomster, der er genereret af leje af ejendom.

Det er vigtigt at bemærke, at kapitalindkomst stadig anses for at være skattepligtige indkomst i de fleste lande rundt omkring i verden. Det betyder, at på et eller andet tidspunkt, vil modtageren af ​​kapitalindkomst skal redegøre for indtægter og betale skat af de modtagne midler. Afhængigt af det land, jurisdiktion, kan den sats for afgiften være mere eller mindre end skatter, der betales lønninger, og tips. I andre tilfælde kan den samlede kapitalindkomst blive bundtet ind med arbejdsindkomst for den samme periode og beskattes med samme sats.

Hvad er fordele og ulemper ved Tracking udgifter?
Hvad Er skyldner gæld?
Hvad er fælles Størrelse Analyse?
Hvad er en forsikringsagent?
Hvad er et fælles checkkonto?
Hvad er en simpel gældsbevis?
Hvordan gemmer jeg nok til et plejehjem?
Hvordan kan jeg holde jul udgifterne under kontrol?
Hvordan vælger jeg den bedste interesse for realkreditlån?
Hvad er Ejendomsforsikring?
Hvad Er MACRS?

Leave a Reply

trade online