Hvad er katastrofal dækning?

Katastrofale dækning er en form for forsikring, som er specielt designet til at dække katastrofer. Der findes flere forskellige typer af katastrofale dækning fra

mange er designet til at supplere den eksisterende forsikringsdækning, der sikrer, at nogen er dækket i tilfælde af brand, oversvømmelse, jordskælv, Tornado, eller større uheld. Der er også en form for katastrofale dækning, der er designet til at beskæftige sig med sundhedsmæssige nødsituationer. Hvis du overvejer katastrofale dækning, skal du sørge for at læse vilkårene i enhver foreslået forsikring planen omhyggeligt, så du kan forstå, hvad, præcist, er dækket.

Boligejere kan købe katastrofale dækning som en særskilt politik for at supplere en eksisterende forsikring. For eksempel gør mange hjem forsikringer planer ikke tilbyde fordele i tilfælde af et jordskælv, især i det jordskælvsramte områder, fordi risikoen fra assurandøren synspunkt er for høj. Boligejere, der ønsker at være dækket kan købe en separat katastrofe politik, der specifikt dækker jordskælv. Virksomhedsejere kan også drage fordel af katastrofale dækning, så de er forberedt til katastrofale begivenheder.

I sygesikring rige, typisk katastrofale dækning har en meget høj selvrisiko og en lav præmie. Det er designet til at hjælpe folk med at betale for større uheld og omfattende medicinsk behandling. Omkostningerne ved langvarig eller akut behandling kan blive ganske høj, og katastrofale dækning kan sikre, at man ikke går konkurs, der beskæftiger sig med medicinske regninger. Selvom den fradragsberettigede kan være meget høj, mange mennesker ser katastrofale sygesikring dækning som en god investering, fordi at betale for sådanne medicinske behandling direkte kan være meget dyrt.

De bedste kandidater til katastrofale sygesikring er dem, der ikke har nogen sygeforsikring. Disse individer vil stadig nødt til at betale for ting som rutinemæssige besøg, medicin og så videre, men de kan være sikre på, at de vil blive ydet støtte til i tilfælde af et større sygdom eller ulykke. Mange mennesker, der er generelt sunde vælger at gå uden sygesikring af forskellige årsager

katastrofale dækning kan være en udmærket idé for disse personer.

Ikke alle katastrofal dækning er den samme, og det er en god idé at læse vilkårene i en plan, nøje for at sikre, at du forstår det. Hvis du har at gøre med en forsikringsagent, spørger agenten om hypotetiske situationer at afgøre, hvorvidt de vil blive dækket, og vær ikke bange for at bede om en fuld forklaring af forvirrende begreber i planen. Tænk grundigt over den slags begivenheder, som du kan være beklædt med, og sørg for, at du kender alle de undtagelser i den forsikringsdækning, før du køber.

Hvad er en arbejdende kapital krav?
Hvad er en finansiel rådgiver?
Hvorfor den amerikanske regering Give Out landbrugsstøtte?
Hvad er Terms of Trade?
Hvordan vælger jeg den bedste Financial Accounting Program?
Hvad er en Pension Skat?
Hvad er de bedste tips til at købe sølvmønter?
Hvad er en offshore bankkonto?
Hvad er en Bestemmelse brev?
Hvordan gemmer jeg nok til et plejehjem?
Hvad er et erklæret Udbytte?

Leave a Reply

trade online