Hvad er kaution obligationer?

En garanti er en særlig type obligationer, der involverer tre forskellige partier. Det første parti er det vigtigste – det er den person eller organisation, der er ved at blive sikret mod standard. Den anden part er obligee – dette er den person eller organisation, der skylder penge eller arbejde. Den tredje part er den kaution – dette er den person eller organisation, der lover at betale et vist beløb bør det vigtigste standard.

Kaution obligationer kan anvendes i et utroligt bred vifte af forhold. De er stort set brugt nogen tid en person eller gruppe, forventes at gøre noget, og yderligere sikkerhed for deres overholdelse er nødvendig.

De vigtigste indgår en kontrakt med en kaution, som regel en forsikring organisation eller tegningsgarant, dybest set lovende, at de vil refundere kaution, hvis de misligholder deres forpligtelse til obligee. Hvis de gør standard kaution giver det aftalte beløb til obligee. Den vigtigste er derefter juridisk forpligtet til at tilbagebetale kaution, herunder eventuelle tab og udgifter kaution har erhvervet håndtere deres sag. Siden sikkerhed, i dette tilfælde er en långiver, er det indrømmes samme rettigheder, i at få sit tab tilbage fra de vigtigste som enhver anden långiver ville have – det er i modsætning til typiske forsikring, hvor forsikringsselskabet er langt mere alvorligt begrænsede i sin retsmidler.

Typer af kaution obligationer omfatter kontrakt obligationer, retten obligationer, kaution, og licens obligationer, selv om der findes andre typer også. Kontrakt kaution obligationer er nødvendige, når hovedstolen er givet en kontrakt til at udføre en eller anden form for bygning eller vedligeholdelse job. Siden Kontrakten kan fastsætte en række specifikationer, en maksimal omkostning for projektet, og en tid frem er fuldført, kan obligee kræve en kaution, at entreprenøren vil opfylde kontrakten korrekt.

Domstolen kaution obligationer er ofte kræves af en domstol, før en hovedstol forsøger at file nogle typer af krav eller påbud, eller prøver at appellere en sag. I tilfælde af, at det vigtigste ikke, hvad de er fastsat for – at erhverve et tilhold, for eksempel – Domstolen kan forlange dem til at betale sagsomkostninger og måske en bøde, hvis sagen fejlagtigt blev forfulgt. Sikkerhed, i dette tilfælde forpligter de vigtigste til at betale disse omkostninger, hvis de er afholdt, før den hovedforpligtede anvender rettens tid.

Bail kaution obligationer er en af ​​de mest kendte former for kaution obligationer, men også en, at mange store forsikringsselskaber og banker ikke vil udstede. En bail bond dybest set løfter retten, at det vigtigste vil dukke op på en udpeget domstol dato

hvis hovedstolen ikke dukke op, kaution betaler retten en bøde og indsamler fra kommittenten. Siden kaution har så høj en standard sats, er deres udstedelse ofte taget op kun af en håndfuld af specialister, som derefter kan opkræve temmelig ublu straf og renter.

Licens kaution obligationer er normalt nødvendigt, når de starter en ny virksomhed eller erhvervelse af en ny type licens til en eksisterende forretning. Det vigtigste i dette tilfælde er den virksomhedsejer, der er at få vished, at de vil overholde alle de krav, der er fastsat af licensen. Det obligee er staten eller lokale myndigheder, der er udstedt den specifikke licens, og de er betalt, hvis hovedstolen ikke opfører sig med overensstemmelse med licenskrav.

Andre former for kaution obligationer inkluderer tillader obligationer, som svarer til licens obligationer

skifteretten obligationer, som er nødvendige for eksekutor ved håndtering af aktiverne i en ejendom eller mindre

og offentlig embedsmand obligationer, som sikrer, at en udpeget eller valgt tjenestemanden vil handle i overensstemmelse med loven.

Hvad er en total Market Index?
Hvad er de forskellige former for vederlag Systems?
Hvad er de forskellige typer af børnetilskud?
Hvad er tilgodehavender?
Hvad er Financial Action Task Force om hvidvaskning af penge?
Hvad er en samlekonto?
Hvad er et revolverende Credit Limit?
Hvad er en Fixed Income Hedge Fund?
Hvad er IT-Cost Management?
Hvad er finansieret gæld?
Hvad er fordelene og ulemperne ved en forbrugsafgift?

Leave a Reply

trade online