Hvad er købekraft?

Købekraften er forbrugernes mulighed for at købe varer og tjenester med et specifikt beløb på valuta eller kredit. Jo flere varer og tjenester, der kan købes med den samme mængde penge i enhver form, jo ​​højere købekraft for den enkelte, virksomhed eller anden enhed. Forsøg på at maksimere denne købekraft er et fælles mål til næsten enhver enhed, fra personer, der forsøger at organisere et husholdningsbudget bedst muligt til store multinationale selskaber, der søger at maksimere afkast på den korrekte brug af deres ressourcer.

En af de nemmeste måder at forstå processen med at købekraften er at overveje sin rolle i driften af ​​en husstand. Med et bestemt beløb af indkomst til at betale for alle de månedlige udgifter forbundet med hjem, vil forbrugeren tage skridt til at erhverve de fleste varer og tjenesteydelser er nødvendige for en vellykket drift af hjemmet, mens udgifter som lidt af disponible indkomst som muligt. For eksempel kan forbrugerne vælge at købe fødevarer, der er til salg snarere end dem, der nu sælges til sædvanlige priser, der gør det muligt at købe mere mad uden at bruge flere penge. Som et resultat, er forbrugeren mulighed for at forberede flere måltider i hjemmet for den samme udgift, hvilket gør det muligt at få yderligere gavn af de ressourcer på hånden.

Virksomheder anvender den samme fremgangsmåde til at dyrke så meget købekraft som muligt. Det sker ofte i form af at søge at opnå rabatter på volumen køb af varer og tjenesteydelser, som reelt giver selskabet til at erhverve mere af, hvad den behøver for at fungere uden at bruge ekstra penge. Dette nedbringer driftsomkostninger, gør det muligt at producere produkter til salg til en lavere pris, og i sidste ende øger fortjenstmargen for virksomheden. Hvis en virksomhed finder, at det ikke kan købe flere varer og tjenesteydelser uden at bruge flere penge, er købekraften af ​​virksomheden betragtes som mindre, og i sidste ende vil resultere i lavere profit for operationen.

Investorerne også anvende begrebet købekraft, når engageret i opgaven med værdipapirhandel. Ideen er at bruge kredit, såsom en margin-konto for at sikre aktier og andre værdipapirer, der har potentiale til at tjene et højere afkast, og dermed maksimere overskud, der er optjent af investeringen. Denne tilgang gør det muligt for investorer at få mest muligt ud af den kredit grænser tildelt margin-konti, der er udstedt og vedligeholdes af brokerages, og samtidig undgå nødvendigheden af ​​at binde flere af deres egne ressourcer til at nå de samme resultater.

I sidste ende, købekraften handler om at modtage de mest gavn, uden at pådrage sig ekstra udgifter. Som en budgettering værktøj, vurderer købekraft afgørende i næsten enhver situation,. Maksimering tilfredshed genereret anskaffelse af flere uden at bruge ekstra penge placerer forbrugeren i en gunstigere økonomisk stilling, og frigør andre ressourcer til brug i forskellige områder. At finde måder at håndtere denne opgave forbliver en konstant indsats af de fleste enkeltpersoner og virksomheder, og går en lang vej mod inspirerende konkurrence mellem udbydere af forskellige varer og tjenester.

Hvad fungerer Eksponering?
Hvad er potentielle 401K Skat Sanktioner?
Hvad er Short-Term ejendomsforsikring?
Hvad er Handicap Indkomst Insurance?
Hvad er Construction Cost Management?
Hvordan bliver jeg forsikringssvindel Investigator?
Hvad er interessebaseret på modenhed?
Hvad er en titel Binder?
Hvad er en blå ark?
Hvad er en rimelig realkreditlån?
Hvordan kan jeg spare penge for mit barns College Education?

Leave a Reply

trade online