Hvad er koncernens invalideforsikring?

Gruppe handicap forsikring er en type forsikring, der dækker folk i tilfælde af, at de ikke kan arbejde på grund af en skade eller sygdom. Denne type forsikring er købt til at dække en gruppe mennesker i stedet for en person. For eksempel kan gruppen handicap forsikring dække en virksomheds medarbejdere eller medlemmer af en bestemt gruppe. Der er både langsigtede og kortsigtede politikker, der falder ind under overskriften gruppen ulykkesforsikringer.

Alle lider af mindre sygdomme og skader fra tid til anden. I de fleste tilfælde er disse sygdomme og skader ikke kræver en person til at tage en betydelig mængde tid fra arbejde. Når en person ikke kan arbejde for en længere periode, dog kan han betragtes som deaktiveret. I et sådant tilfælde, kan gruppen ulykkesforsikringer betale ydelser til den person, der er syg eller såret. Ofte ville fordelene udgør en procentdel af de penge, en person har tjent i løbet af sit handicap.

Ofte er gruppen handicap tilbydes som en del af arbejdsgiverens fordel pakke. Mange arbejdsgivere bruger forsikring og andre frynsegoder som en måde at fastholde og tiltrække medarbejdere. For eksempel kan en arbejdsgiver tilbyde invalideforsikring sammen med sådanne frynsegoder som pensionskonti og ferie planer. I nogle tilfælde kan klubber og foreninger tilbyde gruppe invalideforsikring for deres medlemmer også. Derudover kan en person købe invalideforsikring som et individ.

Der er både kortsigtede og langsigtede gruppe handicap planer. Ofte er en kortsigtet handicap plan betaler fordele for personer, der er handicappede i op til et år. En langsigtet plan ofte betaler fordele i meget længere tid. For eksempel kan en forsikringspolice betale for to år, mens en anden kan betale for fem år. Der er endda nogle, der betaler invalidepension, indtil en person, når en forudindstillet tidsalder eller jurisdiktion pensionsalderen.

Mængden af ​​penge til gavn for en gruppe, handicap forsikring tilbyder varierer fra politik til politik. Nogle kan kun betale 50 procent af personens almindelige indkomst, mens andre kan betale 70 eller 80 procent af den indkomst, en person ikke kan tjene på grund af hans handicap. De fleste planer ikke betale 100 procent af den handicappedes indtægt.

Den procentdel af indkomsten en gruppe handicappolitik er tilbøjelige til at betale afhænger som regel af en række faktorer. De omfatter udgifter til forsikring, den særlige forsikringsselskabet, og den type politik, der blev købt. Den handicappedes andre kilder til indkomst i en periode af handicap kan spille en rolle.

Hvad er fordelene ved et Home Garanti om forhandleren?
Hvad er en generel fond?
Hvad er et bud forslaget?
Skal jeg nødt til at aktivere et kreditkort?
Hvad er en Indtjening erklæring?
Hvad er variabelt forrentede gæld Værdipapirer?
Hvad er Debt Capital?
Hvad er en Core Equity Fund?
Hvad er Segment Reporting?
Hvad er Salgsfremmende Pricing?
Hvad er Investeringsejendomme?

Leave a Reply

trade online