Hvad er koncernens valuta?

Gruppe valuta refererer til den valuta, der bruges som et selskab i regnskabet, når det giver finansielle transaktioner i mere end én valuta. Ved hjælp af en fælles valuta, er alle regnskaber samlet, når præsenteret for det offentlige forbrug. Denne proces kræver, at oversætte alle de forskellige valutaer, som virksomheden anvender i basisvalutaen af ​​valg, som normalt er bestemt af de vigtigste placering af virksomheden. Nødvendigheden af ​​at have en gruppe valuta har vokset som virksomheder er begyndt at gøre forretninger på internationalt plan om en langt mere regelmæssigt end de havde før i tiden.

At have en global økonomi betyder, at virksomheder frit for at gøre forretninger i nogen del af verden. Denne luksus åbner op for langt flere virksomheder muligheder, end det ville eksistere, hvis en virksomhed blot opholdt sig lokalt. Sådanne internationale business frembyder et problem i, at de fleste lande i verden har valutaer, der er unikke for dem. Af denne grund er det nødvendigt for virksomheder, der har internationale ambitioner om at udpege en fælles valuta som sin gruppe valuta.

Der er mange omstændigheder, der kan nødvendiggøre en virksomhed at have en gruppe valuta. Hvis deres forretninger og investeringer involverer flere valutaer, ville det være nødvendigt at vælge en af ​​de valutaer, som base. Derudover er der mange virksomheder, der har afdelinger i deres organisationer hjemmehørende i lande over hele kloden. Disse virksomheder vil være at drive forretning i de valutaer, der er lovligt betalingsmiddel i de forskellige lande.

Med alle disse forskellige valutaer, ville det være næsten umuligt for nogen at få mening ud af en virksomheds store regnskab, såsom dens fortjeneste og tab erklæring og dens balance. Der ville ikke være nogen umiddelbar måde for analytikere til at vurdere, om en virksomhed klarer sig godt i forhold til sine finanser. Dette er hovedårsagen til, at en gruppe valuta er nødvendig, da det tjener til at forene alle de forskellige valutaer til fordel for den, der bedst passer til omstændighederne i virksomheden.

I mange tilfælde er den gruppe, valuta, den, der anvendes i det land, hvor selskabet har sin base. Hvis det er tilfældet, skal virksomheden arbejde for at omsætte alle de andre valutaer, som det gør virksomheden til den vigtigste valuta valg. Dette gøres ved hjælp af valutakurser, der sammenligner én valuta til en anden. Når der er kun én valuta er tilbage på regnskabet, kan et klart økonomisk billede af det pågældende selskab kan nås.

Hvad er de forskellige måder at blive berettiget til arbejdsløshed?
Hvad er Limning Forsikring?
Hvad er Ramen Noodles?
Hvad er stram pengepolitik?
Hvad er forskellen mellem et Tax Credit, og et skattefradrag?
Hvad er en kassekredit?
Hvordan vælger jeg den bedste Hedge Fund software?
Hvad er Ejendom skade?
Hvad er en interaktiv Broker?
Hvordan får jeg et realkreditlån, når selvstændig?
Hvad er en Speciel garanti Deed?

Leave a Reply

trade online