Hvad er konglomerat Diversificering?

Konglomerat diversifikation opstår, når en virksomhed strækker sin virksomhed til et område, som er forskellig fra sin kerneforretning. Dette sker ofte på grund af en fusion eller opkøb af en anden virksomhed eller det kan forekomme, hvis virksomheden blot ønsker at udvikle forskellige produkter, der ikke er relateret til dem, de allerede producerer. I de fleste tilfælde kan virksomheder drage fordel af konglomerat diversificering på grund af øget potentiale for profit og udvidet virksomhed rækkevidde. På den anden side kan et fusioneret selskab lide, hvis ledelsen ikke er ferm med de nye varer eller hvis det nye selskab bliver strakt alt for tynd.

Det er meget almindeligt i erhvervslivet for en kæmper for virksomheden at tiltrække sig opmærksomhed fra et andet selskab søger at gøre en betydelig investering at udvide forretningerne. I mange tilfælde vil de involverede selskaber i samme branche og kunne måske endda blive direkte konkurrenter, hvilket fører til det, der hedder koncentriske diversificering. Derimod er konglomerat diversifikation produktet af to selskaber, der har lidt til fælles, der kommer sammen, der præsenterer et unikt sæt af fordele og ulemper.

Den største fordel ved konglomerat diversifikation er, at det åbner kernen virksomheden til nye muligheder. I visse tilfælde kan en virksomhed, der fokuserer på et specifikt produkt på et bestemt marked ramt et loft i form af den virksomhed, det er i stand til at gøre. Med et nyt produkt, kan virksomheden udnytte andre markeder og tiltrække en ny kunde base, som ellers måske aldrig have været i stand til at nå.

Ud over de ekstra muligheder for profit, kan virksomheden også anvende konglomerat diversifikation til at øge sin markedsføring magt. Branding kapaciteter, som giver ledelsen til at sprede navnet anerkendelse af et selskab i videst muligt omfang, forbedre drastisk med indførelsen af ​​et nyt produkt til en etableret virksomhed. En fusion med en virksomhed fra et andet geografisk område, kan yderligere øge omfanget af en virksomhed og åbne op for endnu flere muligheder for erhvervslivet.

Med konglomerat diversifikation, er en ulempe, at der er ringe mulighed for at producere virksomhedens synergi, da den nye enhed, og den gamle enhed har lidt at ingen forbindelse med hinanden. Desuden kunne problemområder overflade, når ledelsen af ​​de centrale virksomhed forsøger at tackle de nye forretninger, de har arvet, især hvis de mangler erfaring på dette nye område. En anden bekymring er, at en virksomhed, der afsætter for meget energi til nye aspekter af sin virksomhed kan opsluge nogle af de ressourcer, der gjorde den første virksomhed, så stærk.

Hvad er Building Insurance?
Hvordan vælger jeg et High Yield indlånsbevis?
Hvad Er Stakeholder Theory?
Hvad er de bedste tip til Financial Crisis Management?
Hvad er Udgifter i alt?
Hvad er Barter?
Hvad er en jule Club Savings Account?
Hvad er Social Security invalideforsikring?
Hvad Er Colombo Stock Exchange?
Hvad er Lognormal Distribution?
Hvordan får jeg en kulturmæcenat?

Leave a Reply

trade online