Hvad er Konkurs Svig?

I USA er konkurs bedrageri en føderal forbrydelse. Konkurs er en juridisk proces, som gør det muligt for en virksomhed eller person, der skal opfyldes af alle deres gæld på grund af en manglende evne til at betale. Der er flere typer af konkurs, men alle har den samme definition af hvilke typer af aktioner udgør konkurs bedrageri.

Der er tre metoder til at begå konkurs svig: hemmeligholdelse af aktiver, parallelle anmeldelser og andragende møller. Antallet af konkurs tilfælde af svig stiger i forhold til antallet af konkurs Filspåner hvert år. Konkurs svig overbevisninger kan resultere i en bøde på op til $ 250.000 US Dollars (USD) og / eller op til fem års fængsel.

Sløring af aktiver er det mest almindelige type af konkurs bedrageri. Denne type svig opstår, når skyldneren skjuler sine aktiver i erklæringen fase af konkurs proces, i et forsøg på at holde dem fra at blive likvideret. Debitorer kan undlade at medtage dem på listen over aktiver, overdrage ejendomsretten til familie eller venner og flytte aktiver i off-shore konti.

Anmeldes i flere lande opstår, når debitorer indgive konkursbegæring i mere end én stat. De gør gældende ufuldstændige lister over deres aktiver på begge ansøgninger, i et forsøg på at undgå likvidation af disse aktiver. Denne type af konkurs bedrageri omfatter også situationer, hvor debitor indgiver konkursbegæring under falsk eller påtaget navn.

Et andragende mølle er en særlig grusom form for konkurs bedrageri. Modsat fortielse af aktiver eller flere ansøgninger, er svig ikke begået af debitor, men af ​​en tredjepart. Denne type af konkurs bedrageri er almindeligt i fattige kvarterer, og benytter sig af mennesker står over for udsættelse.

På et andragende Møllen ordning, typisk debitor reagerer på en annonce for firmaet, der vil hjælpe lejere undgår bortvisning fra deres leje overnatningssteder. Firmaet tager alle skyldnerens oplysninger og afgifter store gebyrer, påstår de kæmper for udsættelse. I virkeligheden, har de indgivet konkursbegæring, ødelagt debitors kredit, og drænede den kontante midler.

Ændringer i konkursloven har resulteret i en betydelig stigning i antallet af konkurs bedragerisager for hemmeligholdelse af aktiver. I den nye lov, kan en skyldner ikke filen til kapitel 7 konkurs, hvis deres disponible indkomst er større end $ 183,50 USD per måned. Han er tvunget til at indgive kapitel 13 konkurs.

I henhold til kapitel 7, er al gæld tilgivet, mens under kapitel 13, skal debitor foretage månedlige betaling mod en del af hendes gæld i tre til fem år. Når denne periode er færdig, er debitor udskrevet fra konkurs. Den konkurs bliver på kredit-fil for 10 år fra datoen for decharge.

Med henblik på at undgå kapitel 13, debitorer forsøg på at under rapportere deres indkomst i de sidste seks måneder. De øge deres udgifter til at reducere mængden af ​​disponible rapporterede indtægter. Disse skridt både falder ind under fortielse af aktiver og betragtes konkurs bedrageri.

Hvad er involveret i Lukning af skattehuller?
Hvad er en kupon Bond?
Hvordan administrerer jeg Udgifter?
Hvad er Online Trading?
Hvad er et agentur Theory?
Hvad er en private equity fond af midler?
Hvilke faktorer bestemmer prisen på platin?
Hvad er et oligopol?
Hvad er de forskellige typer af finansielle tjenesteydelser?
Hvad er et stipendium?
Hvad er en revisionsrapport?

Leave a Reply

trade online