Hvad er konkurs?

Konkurs er den proces, hvor en person, der lovligt erklærer sig selv eller sin virksomhed ude af stand til at betale udestående gæld. Afhængig af typen af ​​indgivet konkursbegæring, møder en med en dommer til at afgøre en betalingsplan, eller har en juridisk konkurs udledning fleste, hvis ikke al gæld. Virksomheder kan også erklære sig konkurs, hvilket enten betyder, at virksomheden vil lukke, eller at virksomheden vil fortsætte med at operere med lavere betalinger til debitorer. Hvert land har sin egen konkurs betegnelser, men denne forklaring vil fokusere på de mest almindelige typer af konkurs i USA.

Konkurs for den enkelte eller gift eller samlever par kommer i tre former, kaldet kapitler. Kapitel 7 konkurs er det mest almindelige form indgivet af ægtefæller eller enkeltpersoner. Kapitel 12 konkurs er begrænset til folk, der er familie landmænd eller fisker. Personer eller ægtepar kan også indgive kapitel 13 konkurs, men det er sjældent.

For virksomheder, er de to almindelige former for konkurs udnyttede kapitel 7 og kapitel 11. Mindre hyppigt, kan en enkeltperson eller virksomhed filen under kapitel 15 konkurs, som indebærer rydning af internationale gæld. Hvis et agentur for staten, som en by, må erklære sig konkurs, de fil kapitel 9, som også kaldes kommunale konkurs.

Kapitel 7 konkurs tendens til at blive brugt af enten enkeltpersoner eller virksomheder, der ønsker en total ren tavle. En virksomhed, at filer kapitel 7 konkurs er tilbøjelig til at lukke deres virksomhed som følge heraf. For den enkelte betyder kapitel 7 konkurs, at domstolene erklærer en ude af stand til at betale gaeld, og næsten al gæld er herefter annulleret. Visse føderale gæld, som studielån, er upåvirkede ved at erklære konkurs.

Man skal generelt være i stand til at bevise, at ens indkomst er utilstrækkelig til at dække gæld. En person, arkivering kapitel 7 risikerer at miste de mest aktiver med denne type af konkurs. Man vil ikke miste en primær køretøj eller ophold i henhold til denne form af konkurs, med mindre personen har en auto lån og ikke kan foretage betalinger på køretøjet, eller et boliglån, som han eller hun ikke kan betale for.

Alle aktiver skal deklareres ved indgivelse af kapitel 7. Andre aktiver som fritidshuse, samlerobjekter og ekstra køretøjer likvideres til at betale gæld. De fleste som fil kapitel 7 konkurs gør det, fordi de har meget lidt tilbage at miste. Når en dommer godkender konkurs arkivering, stort set al gæld, som de skylder kreditkort selskaber og læger eller hospitaler er ryddet, og personen får en ren tavle.

Kapitel 13 konkurs er indgivet af personer, der ejer en stor del af ejendom eller aktiver, men oplever, at deres indkomst ikke kan dække de ublu betalinger på tilgodehavender. I denne form, er gælden omstruktureret, og i nogle tilfælde reduceres således, at folk bevarer deres aktiver, men har rimelig betaling, som de kan yde til debitorer. Generelt domstolen-bestilte betalinger skal ske til tiden og regelmæssigt for at undgå at have aktiver beslaglagt.

Virksomheder indgive en tilsvarende form for konkurs kaldet kapitel 11. Nogle eller en del af virksomhedens gæld kan blive slettet, og betaling planer er omstruktureret. Kapitel 11 konkurs har til formål at omlægge gæld, således at virksomheden kan fortsætte driften.

Alle former for konkurs er en bekostelig middel til at opnå gældssanering. Både privatpersoner og virksomheder lider under en nedsættelse af deres kredit score efter en konkurs. Individuelle konkurs forbliver på ens kredit rapport gennem 10 år, hvilket kan gøre at få godkendt til nye biler, boliger, eller kreditkort dyrt og vanskeligt.

Hvad er finansiel kapital?
Hvad er Alpha generation?
Hvad er et stipendium?
Hvordan vælger jeg den bedste indlånsbevis konto?
Hvad er en delindeks?
Hvad er EU forbrugerprisindekset?
Hvordan vælger jeg den bedste gældsforvaltning programmer?
Hvad er en Cash ISA-?
Hvad er en bank Examiner?
Hvad er FICA?
Hvad er automatisk dækning af erstatningsansvar?

Leave a Reply

trade online