Hvad er kontant afregning?

Kontant bosættelser optræde som en del af betalinger i forbindelse med futures og også som led i bilæggelse af konflikten i en retssag. I almindelighed, er en kontant afregning simpelthen processen med at bruge kontanter til afvikling af en eller anden form af udestående forpligtelse, og dermed opfylder betingelserne for transaktionen og lade sagen må betragtes som løst eller afsluttet. Ved den kontante levering er både afsender og modtager er involveret i transaktionen fri til at fokusere på andre spørgsmål.

Når det kommer til handel med futures, processen med at bruge en kontant afregning, da tilstanden for betaling er fælles. Grundlæggende vil en kontant afregning forlænges på handelsdagen for sikkerheden, snarere end på afviklingsdagen. Dette gør det muligt underlier af sikkerheden involveret i transaktionen at bevare det underliggende aktiv, der dannede grundlag for futures eller optioner i første omgang.

Med hensyn til juridiske situationer, er en kontant afregning ofte bestilles som et middel til tilbagegivelse i tilfælde af en retssag. Generelt vil retten beslutte, at et fast beløb af kontanter eller kontante aktiver blive leveret til den enhed, der vinder den passer inden for en bestemt periode. I tilfælde af, at vilkårene for kontant afregning ikke er beæret, ekstra restitution så kan bestilles, kan aktiver beslaglægges at afvikle gælden, eller en af ​​parterne kan tilbringe tid bag tremmer.

Nogle leverandører vil også tilbyde en kunde en kontant afregning med henblik på at opfylde en udestående gæld. Dette er ofte tilfældet, når kunden står over for alvorlige finansielle problemer og kan overveje konkurs. For at undgå at blive medtaget som en børsnoteret kreditor i konkurs, kan sælgeren tilbyde en kontant afregning tilbud til kunden, der kan være op til halvdelen af ​​den egentlige skyldige beløb. Ofte dette er tilstrækkeligt til mindst dække de faktiske udgifter til sælgeren, selv om det fjerner en eventuel gevinst ved fakturerede transaktioner.

Hvad er renters rente?
Hvad er en pensionist,?
Hvordan vælger jeg en sikker payday lån långiver?
Hvad er de forskellige typer af Stock Option Trading System?
Hvad er en Rentabilitet Index?
Hvad er erfaring Rating?
Hvad er en Cash Kvitteringer Journal?
Hvad er Asset Accounting?
Hvad er en linje af kredit?
Hvad er en Afslutning Bond?
Hvad er proceduren for Savings Bond Redemption?

Leave a Reply

trade online