Hvad Er kontoen Current?

En konto strøm er en udtalelse til de enkelte agenter til at forsyne dem med et øjebliksbillede af optjent provision. Disse udsagn er almindelige i forsikringsbranchen, hvor enkeltpersoner på salgsteam behov for at kende størrelsen af ​​politikker solgt eller aflyst, betalte præmier og andre oplysninger, der kan påvirke de enkelte provisionsudbetalinger betalt af forsikringsselskabet. På nogle måder er en konto Løbende opgørelse svarer til en traditionel finansiel opgørelse udarbejdet af revisorer. Opgørelserne vil liste indtægter, udgifter, overskud eller tab og de relaterede aktiver eller passiver.

De fleste forsikringsselskaber anvender en temmelig teknisk regnskabs software program at opretholde den interne registreringer. Selvom systemet vil holde oplysninger i en samlet måde, vil systemet også har evnen til at holde individuelle oplysninger om hver enkelt medarbejders konto strøm. Formålet for dette i forsikringsbranchen kommer fra betaling af restprodukter fra ældre forsikringspolicer. Som kunder forny deres forsikringspolicer, de sælger, der solgte den pågældende politik vil modtage en betaling på den fornyede politik. Denne information vil dukke op på den enkeltes provision betaling stub så hun præcist kan spore hendes betalt provision af politikker.

Mens individuelle salg arbejdere vil modtage en konto strøm til deres aktiviteter, kan mæglere også modtage en lignende erklæring. Mæglere typisk modtage en del af provision fra hvert salg foretaget af arbejdstagere under deres tilsyn. Mægleren konto nuværende vil ofte have flere forskellige detaljer vedrørende Kommissionens betalinger foretaget af selskabet. Erklæringen kan indeholde enkelte erklæring givet til de enkelte salgs medlemmer, og derefter have en oversigt for det mægler aktivitet. Mæglere kan have et individuelt kontor, der fungerer som et datterselskab til hjemmekontoret for forsikringsselskabet, der kræver brug af en finansieringsoversigt at gennemgå effektiviteten af ​​kontoret.

På et individuelt hensyn til de aktuelle, kan aktiver og passiver ikke være til stede. Disse personer er ikke ofte har betydelige aktiver, de har brug for at sælge forsikringer. Individuelle forsikringer arbejdere kan være et enkelt arbejdstager, der optræder som en selvstændig agent i en bestemt region. For disse personer, kan kontoen nuværende omfatter godtgørelser til den erhvervsmæssige brug af personlige aktiver. Hvis dette er tilfældet, kan erklæringen give oplysninger om refusion betalinger i skattemæssig henseende. Arbejdstagerne skal bruge disse oplysninger til at kræve tilbagebetaling på deres skatter og sænke deres samlede skattetilsvar. Opgørelsen er typisk bevis nok til at støtte dette skattefradrag.

Hvad er en Bullet Bond?
Hvad er Carbon Markets?
Hvad er omkostningseffektiv præferenceaktier?
Hvad er finansiel genforsikring?
Hvad er Mortgage invalideforsikring?
Hvad Er forordning W?
Hvad er partnerskab Regnskab?
Hvordan åbner jeg en Anonym bankkonto?
Hvad er en Debt / Equity Ratio?
Hvad kræves til et realkreditlån godkendelse?
Hvad er genanskaffelsesomkostninger Accounting?

Leave a Reply

trade online