Hvad er kontrol med likvide midler?

Cash kontrol er en proces, der bruges til at verificere karakter fuldstændig og nøjagtig registrering af alle kontanter, der er modtaget, samt alle kontante udbetalinger, der finder sted. Som en bred princippet om ansvarlig regnskab, tager kontrol med likvide midler sted i ethvert miljø, hvor varer og tjenester købes og sælges. Som sådan, virksomheder, non-profit organisationer og husholdningerne bruger alle de grundlæggende principper i kontrol med likvide midler.

For fuldt ud at forstå kontrol med likvide midler, er det nyttigt at forstå, hvad der menes med kontanter, når det kommer til regnskab. Sammen med henvisning til valuta-og mønt, er cash forstod også at omfatte former for økonomisk udveksling som postanvisninger, kreditkort kvitteringer, og checks. Grundlæggende, enhver form for finansiel udveksling, umiddelbart kan forhandles til en fast værdi kvalificerer som kontanter.

Kontant kontrol betyder kompetent styring af alle disse typer af finansielle instrumenter ved at opretholde et nøjagtigt tracking system, der tegner sig for både at modtage og udbetale kontanter. Design af en kontrol med likvide midler proces er ikke svært overhovedet. Der er et par grundlæggende elementer, som vil blive indarbejdet i processen, uanset om kontrol med likvide midler procedure anvendes i hjemmet eller på et kontor eller forretning miljø.

Først skal alle transaktioner relateret til kontanter skal dokumenteres og registreres med det samme. Med kontrol med likvide midler, er der ingen brug af periodisering metode. Hver kassebon registreres ved modtagelsen, mens hvert udbetaling er optaget til det tidspunkt, hvor betalingen er frigivet. Den form for dokumentation, der kun kræver nogle grundlæggende skabelon, der registrerer de nødvendige data. Til hjemmet, kan en checkkonto skal bruges til at spore alle kontantindeståender til en fælles konto til gavn for hjemmet, med checkhæfte registret kan tjene som det grundlæggende dokument, der holder styr på indkommende og udgående transaktioner.

Næste, solidt cash kontrolprocedurer kræver, at der kun være nogle personer, der har adgang til kontanter. Denne type af sikkerhed tjener to formål. Først, er ansvarlighed etableret for den måde, at den kontante styres. For det andet, selvstændiggørelsen af ​​to mennesker til at føre tilsyn med kontrol med likvide midler med til at sikre, at vigtige transaktioner kan finde sted på et givet tidspunkt, selv hvis et individ ikke er tilgængelig eller anden grund.

Sidst, kontrol med likvide midler kræver, at de dokumenter relateret til den opgave, holdes adskilt fra den fysiske placering af kontanter. Med andre ord bør den regnskabsmæssige bog, der anvendes til registrering af kontante transaktioner ikke holdes i sikker med den valuta, postanvisninger og checks. Denne enkle forholdsregel med til at sikre, at opgaven med at ændre de fysiske beviser relateret til kontanter i hånden er mere vanskelig og dermed minimerer risikoen for tyveri at forekomme.

Hvad er en skat Roll?
Hvad er de bedste tips til Tracking Udgifter?
Hvad er en Lænkede realkreditlån?
Hvad er en Trust kvittering?
Hvad er det bedste spørgsmål til Spørg en Real Estate Broker?
Hvad er en put-option?
Hvad er et skattemæssigt underskud Tilbageførsel?
Hvad er Uindspillede Passiver?
Hvordan vælger jeg de bedste kommercielle Bank?
Hvad er en undervands realkreditlån?
Hvad er en Lead Auditor?

Leave a Reply

trade online