Hvad er Konverterbare Stock?

Konverterbare lagrene er ofte omtalt som kan indløses lagre. Årsagen til denne betegnelse er, at en konverterbar bestand kan mindes eller indløses af udstederen af ​​bestanden, idet det antages, at visse betingelser er til stede. Generelt er konverterbare lager med et specielt indløsningskurs vises i vilkår og betingelser for salget.

En konverterbar materiel kan komme i form af både ordinære aktier og foretrukne lager. Det er ikke usædvanligt, at fælles konverterbare materiel, der skal udstedes af en moderselskab til et eller flere af sine datterselskaber. Preferred konverterbare lager er normalt forbeholdt investorer eller som en del af fordelen pakker til ledende medarbejdere i selskabet. På alle tidspunkter, vil udstederen af ​​bestanden bevarer retten til at købe tilbage på efterspørgslen. Imidlertid er denne mulighed normalt ikke udøves, hvis de flytter vil vise sig at være økonomisk belønning for udstederen.

Den mest almindelige hændelse, der kan udløse krav om tilbagekøb af konverterbare bestand har at gøre med aktiekursen. Hvis værdien pr andel af bestanden stiger over den garanterede tal, der er medtaget i den oprindelige udstedelse af bestanden, kan virksomheden vælge at indløse alle eller en del af de udestående aktier. Når investorerne er blevet betalt til den laveste pris per aktie, selskabet er gratis at tilbyde aktierne til den højere pris til alle og alle interesserede parter. Dette vil resultere i yderligere indtægter for virksomheden og ofte hjælper virksomheden til at ekspandere.

For investor, er ideen om konverterbare materiel, der ikke nødvendigvis en ensidig fordel. Fordi der er mindst et garanteret afkast på konverterbare bestanden i tilfælde af, at udstederen ønsker at tilbagekøbe aktierne på efterspørgsel, chance for at gøre noget ud af investeringen er ganske god. Som med enhver aktieinvestering, er der altid en chance for, at værdien af ​​det konverterbare bestanden vil falde under købsprisen, men det er en risiko forbundet med enhver form for aktiekøb.

Hvad er en modtager Deed?
Hvad er en lukket-End egenkapital?
Hvad er bedste måde at spare for private skolepenge?
Hvad er en skatterevision?
Hvad er de bedste tips til at være en tarvelig mor?
Hvad er Skifteretten?
Hvad er et modtagerland?
Hvad er en skattekontrolmekanismer?
Hvordan undgår jeg Payday Loan-svindel?
Hvad Er Fisher ligning?
Hvad er geografisk Pricing?

Leave a Reply

trade online