Hvad er konvertibel valuta?

Konvertibel valuta er hovedsageligt enhver form for valuta, som hurtigt kan købes eller sælges, uden at det er nødvendigt at indhente tilladelse fra en slags centralbank. De konvertible valuta kan bruges til at opnå andre former for valuta eller udnyttet til at købe guld. På et tidspunkt var der kun nogle få valutaer, der blev anset for at være konvertible. I øjeblikket er de fleste af de forskellige eksempler på valuta rundt om i verden anses for at være konvertible og dermed kan handles på et Forex marked med lethed eller udveksles i private situationer som lokal lovgivning tillader det.

Der er flere grunde til, at en investor måtte ønske at gennemføre et køb eller salg af konvertible valuta. Den mest almindelige årsag er at udnytte de nuværende prognoser for kommende tendenser, der kan påvirke værdien af ​​en given valuta. For eksempel kan værdien af ​​valuta udstedt af en bestemt nation blive påvirket af ændringer i politiske regimer i et valgår, eller en omvæltning af staten. Investorer med valuta for de lande ville sandsynligvis ønsker at sælge, før efterspørgslen efter valutaen falder. Salg af valuta på denne måde kan bidrage til at minimere tab, der kunne finde sted.

Samtidig kan købe valuta også være vejen at gå. Hvis fremskrivninger tyder på en gunstig økonomisk udsigter for et givent land, kan konvertibel valuta begynde at opleve et opsving i valutakursen i forhold til en anden valuta. Dette skaber ofte et miljø, hvor en investor kan komme ind på denne periode med velstand i de tidlige stadier og realisere et betydeligt afkast ved at købe tidligt og hænge på for varigheden af ​​opsvinget.

Selvfølgelig er en del af strategien i at tjene penge ved at købe og sælge konvertibel valuta at vide, hvornår de skal købe, hvor længe holder, og når at sælge. Projektering, når den relative værdi af en given valuta, vil begynde at flade ud eller endda falde, er lige så vigtigt som at vide, hvordan at få øje på en kommende stigning i værdi. Investorer, der deltager i valutahandel på en regelmæssig basis udvikler ofte en skarp sans for, hvordan man balance mellem køb og salg med henblik på at opnå den højeste grad af gavn af de foranstaltninger.

Hvad er de forskellige typer af selvangivelser?
Hvad er de bedste mantraer til rigdom?
Hvad er ADP / AVS-test?
Hvad er en Capital udgifter?
Hvad er et POD-konto?
Hvad er de bedste tip til styring af finansielle fare?
Hvad er udstyr Rental Insurance?
Hvad er en guldbarre?
Hvordan vælger jeg de bedste finansielle Management Framework?
Hvad kan gøres, hvis en forælder nægter at betale børnebidrag?
Hvad er partner Buyout?

Leave a Reply

trade online