Hvad er konvertibelt lån Stock?

Konvertibelt lån bestand er en form for lån, lager, der bruges som sikkerhed for et lån og kan konverteres til ordinære aktier på bestemte tidspunkter i løbet af lånet. I de fleste tilfælde, kan konverteres lånebeholdning forbundet med lån, der bærer en fast rente. Også kendt som portfolio lån, finansiering, denne tilgang gør det muligt at sikre et lån og give fordelen ved konvertering af aktier på et senere tidspunkt, hvis tilgang til gavn for både långiver og debitor.

En af de fordele forbundet med konvertible lån bestand er, at debitor ofte kan opnå en konkurrencedygtig rente på lånet. Siden denne typisk er faste, betyder det, at skyldneren kan låse i en meget god pris og ikke være alt for bekymret over eventuelle forskydninger i de gennemsnitlige faste rente i løbet af lånet. Dette gør lånet er meget ligesom enhver type lån arrangement, der gør brug af en fast sats. Forskellen er, at de vilkår og betingelser findes i den lånekontrakt mulighed for konvertering af lån, til ordinære aktier, hvis visse betingelser skulle komme til at passere, en bevægelse, der hjælper med at beskytte interesserne for både långiver og debitor.

Som en del af strukturen af ​​konvertible lån materiel er de omregningskurs i forbindelse med lånet bestanden er identificeret i de vilkår og betingelser. Dette gør det muligt for begge parter til at forstå præcis, hvad slags tilbagevenden er genereret, hvis og når konvertering af det konvertible lån, finder sted. Bestemmelserne vil også give specifikke retningslinjer i form af hvilke omstændigheder må gælde, for at konverteringen skal udløses, samt identificere, hvornår i livet af lånet konverteringen kan finde sted. Ved at bruge denne type dobbelte tilgang til konvertering potentiale, er både af hensyn til långiver og debitor beskyttet.

Det er vigtigt at bemærke, at konvertible lån, betyder ikke nødvendigvis ensbetydende med, at omdannelsen skal ske ved et tidspunkt, før lånet er afviklet. Hvis forholdene aldrig bliver til noget der kræver konverteringen kan finde sted, og hverken långiver eller debitor er interesseret i forsøget på at håndtere en konvertering, kan lånet fortsætte med debitor gør regelmæssige indbetalinger i henhold til den tidsplan, der er defineret i låneaftalen. Så længe lånet er i god stående og ikke opstår situationer, som burde gennemførelsen af ​​konverteringen, debitor fortsætter med at foretage betalinger og långiver nyder den faste rente er tildelt det sikrede lån.

Hvad vil det sige at være økonomisk Opløsningsmiddel?
Hvad er en gennemsnitlig pris metode?
Hvad er de forskellige områder af Asset Management?
Hvordan vælger jeg den bedste rabat Real Estate Broker?
Hvad er en Break-even-punktet?
Hvordan vælger jeg den bedste Retirement Asset Allocation?
Hvad er en arbejdsløshedskasse Appel?
Hvad er en revision?
Hvad er en økonomisk enhed?
Hvad er telegrafisk Transfer?
Hvad er Infrastruktur Obligationer?

Leave a Reply

trade online