Hvad er kredit Betingelser?

I en verden af ​​business to business salg, repræsenterer kreditbetingelser parametrene for betaling af varer og tjenesteydelser. På grund af den større købesummen, de fleste virksomheder køber varer og tjenester fra en sælger på kredit for bekvemmelighed formål. Credit vilkår omfatter mængden af ​​dage, indtil betalingen forfalder, en finansieringsordning gebyrer, der kan opstå, procentvise rabatter, der er taget de vigtigste balance for at indgive en tidlig betaling, lån eller oplade grænser, og afdragsfri perioder.

Når en virksomhed beslutter, at den har brug for de varer eller tjenesteydelser af en anden virksomhed og etablerer en køber forhold, er det nødvendigt at beslutte, hvordan den vil betale det sælger. Mange virksomheder oprette en revolverende afgift konto og få en særskilt faktura, hver gang de gør et køb. Så længe køberen klæber til sælgers kreditvilkår, er det tilladt at holde gøre køb på kredit. Hvis en virksomhed ikke overholder de kreditvilkår eller har for mange forsinkede betaling overtrædelser, kan opkræve privilegier tilbagekaldes.

En af de mest almindelige kreditvilkår er mængden af ​​dage, før fuld betaling er forfalden. For eksempel kan en faktura have kredit ud fra to ti netto 30. Dette indebærer, at fuld betaling forfalder inden 30 dage fra den dato, fakturaen blev trykt. Hvis betalingen er modtaget inden for ti dage fra den dato, hvor fakturaen blev trykt, vil en to procents rabat fratrækkes den fulde balance.

Ofte omtales som en kontantrabat, en to ti Netto 30 betaling struktur er en af ​​de kreditvilkår, der belønner rettidig betaling. En anden almindelig rabat er en rabat. Denne form for rabat inkluderer volumenrabatter eller salgsfremmende kvoter til virksomheder, som køber større mængder af en leverandørs produktsortiment eller fremtrædende funktion, der produktlinje for en bestemt periode. Et eksempel ville være en købmand forhandler modtager et pr rabat på en linje af tortilla chips i bytte for frontend salgsfremmende hyldeplads.

Finansieringsudgifter og sen betaling gebyrer er typisk en del af den kredit betalingsbetingelser. Hvis en sælger ikke modtager betaling inden for den kredittid, kan en flad sene gebyr vurderes eller en procentdel finansieringsomkostningen kan beregnes, indtil betalingen er modtaget. Nogle leverandører kan midlertidigt tilbagekalde virksomhedens evne til at foretage køb på kredit, indtil alle udestående saldi modtages.

Credit vilkår kan omfatte en daglig afgift eller kreditmaksimum. Afhængig af kredit historie og type virksomhed, kan en organisation have en begrænsning på størrelsen af ​​indkøbene det kan oplade på én gang. For eksempel kan en virksomhed, der har en nyetableret afgift konto hos en sælger have en oprindelig monetære begrænsning indtil den indfører en fast betaling historie.

Generelt er kreditvilkår for en virksomhed svarer til en forbruger kreditkort. En af de væsentligste forskelle er tilgængeligheden af ​​handel, volumen og tidlig betaling rabatter. En anden afgørende faktor er, at virksomheden modtager særskilte fakturaer for hver købstransaktion.

Hvad er et marked Korrektion?
Når Er det sikkert at Giv ud Security Code på bagsiden af ​​mit kreditkort?
Hvad er Electronic Banking?
Hvad vil det sige at være overtræk?
Hvad er Over-Diversificering?
Hvad er Bullion?
Hvad er intellektuel Ejendomsvurdering?
Hvad er et beskatningsgrundlag?
Hvad er de forskellige Vederlag modeller?
Hvad er en pakke Loan?
Hvad Er Fisher ligning?

Leave a Reply

trade online