Hvad er Kreditor Insurance?

En långiver kan beskytte sin interesse i et lån ved hjælp af kreditor forsikring. Dette vil kompensere långiver, hvis låntager afgår ved døden eller er handicappet, inden et lån er fuldt tilbagebetalt. Generelt, låntageren betaler for disse forsikringer. Sådanne politikker kan være obligatorisk eller frivillig, afhængigt af typen af ​​lån og långiver krav.

To almindelige eksempler på kreditor forsikring livsforsikring og invalideforsikring. Livsforsikring politikker betale et engangsbeløb eller død gavn, hvis den forsikrede dør. Invalideforsikring betaler et månedligt beløb, hvis de forsikrede er handicappet og ikke kan arbejde. Når personen kan vende tilbage til arbejdet, handicap betalinger stop.

Kreditor forsikring er normalt tilgængelige som en del af en gruppe forsikring, snarere end en individuel politik. Gruppe politikker er generelt billigere end den enkelte type. Långiver er ejer og modtager af Group Policy. Låntager er kendt som den forsikrede.

For eksempel vil en bank til at forsikre alle sine realkreditlån kunder. Banken gælder for en gruppe, kreditor forsikringspolice. Forsikringsselskabet vejer risikoen for hele gruppen med prisen af ​​politikken. Hver kunde betaler et gebyr, der kaldes en præmie, der skal dækkes i henhold til policen. Som følge heraf betale bankkunder et lavere gebyr end hvis de hver især købte en individuel forsikring.

Faldende tidsbegrænset livsforsikring kan anvendes til at dække et realkreditlån. Da kunden betaler pant hver måned, det resterende beløb – det beløb, der er forsikret – sænkes. Mængden af ​​død fordel vil blive sænket til at matche den resterende saldo på lånet. Som et resultat, kan præmierne også sænkes hver måned.

Kreditor forsikring kan også bruges til at forsikre kreditkort balancer. Disse politikker kaldes undertiden kreditkort beskyttelsesprogrammer. Kunden kan vælge at købe liv eller invalideforsikring, eller begge dele. Omkostningerne ved den politik, varierer hver måned, baseret på det kreditkort balance. Når kunden har en nul kreditkort balance, er der ingen præmie skyldes den pågældende måned.

Bankerne kan også anvende kreditor livsforsikring politikker for erhvervslivet lån. Hvis en bank lån penge til en virksomhedsejer, kan banken kræve et liv eller handicap forsikring for ejeren. En sådan politik at sikre, at lånet vil blive tilbagebetalt. Denne dækning er især vigtigt, hvis ejeren arbejde skaber den vigtigste indtægtskilde for hans selskab.

Det er vigtigt at bemærke, at provenuet eller død fordel, for enhver kreditor forsikring udbetales til långiver, ikke den forsikredes familie. En person vil være nødvendigt at købe en særskilt liv eller handicap forsikringspolicer for at beskytte sin familie i tilfælde af sygdom eller død. Liv og handicap politikker kan kun købes fra en autoriseret forsikringsagent.

Hvad er sikkerhedsstillelse?
Hvordan åbner jeg en konto?
Hvad er de forskellige typer af Boutique Investment Banks?
Hvad er en Billing Cycle?
Hvad er clearing virksomheder?
Hvad er Privat arbejdsløshedsforsikring?
Hvordan indsender jeg en arbejdsløshedskasse Claim?
Hvad er forordningen E?
Hvad er Skat planlægning?
Hvad er en Payroll Audit?
Hvad er finanspolitikken Konservatisme?

Leave a Reply

trade online