Hvad er kriminalitet Insurance?

Kriminalitet forsikring er et bredt begreb, der anvendes til forsikringsdækning, der beskytter en person eller virksomhed fra skader eller tab af ejendom på grund af den forpligtelse eller anden form for kriminalitet. Dette omfatter ofte tab, der opstår på grund af tyveri af fysiske ejendom samt tyveri af intellektuel ejendom, som en medarbejder sikring og sælge kundelisten af ​​en arbejdsgiver til en konkurrent. For at indgive en klage, skal forbrydelsen være iblandt dem, der er i form af forsikringsaftalen.

Mange arbejdsgivere opretholde en vis form for kriminalitet forsikring på alle tidspunkter. Dette gælder især for virksomheder, der opererer i mere end ét land. Ofte vil virksomheden sikre nationale kriminalitet forsikring for hvert land, hvor selskabet har en fysisk tilstedeværelse. Dog kan selv en mindre virksomhed at opnå kommerciel kriminalitet forsikring og dermed yde beskyttelse mod situationer såsom en medarbejder vælger at stjæle det daglige tager i stedet for at deponere penge til selskabets drift konto.

Omfanget af kriminalitet forsikringsdækning vil variere, afhængigt af omfanget og typen af ​​dækning ønsket af kunden. Mens stort set alle forbrydelser forsikring vil dække situationer, hvor tyveri af inventar, edb-udstyr eller maskiner er nødvendige for funktionen af ​​virksomheden finder sted, er det ofte nødvendigt at kræve dækning for tyveri af intellektuel ejendom. , Mens en mindre virksomhed ikke kan se behov for andet end beskyttelse i tilfælde af tyveri af kontorudstyr, det er ofte en god idé at i det mindste overveje, hvad intellektuel ejendomsret kunne være stjålet, og skader virksomheden. For eksempel bør den lille virksomhed ejer overveje, hvad skade kan skyldes tyveri af firmaets kundeliste, regnskabs software-filer og andre oplysninger i forbindelse med interne funktionsmåde i erhvervslivet.

I dag kan kriminalitet forsikring yde beskyttelse i forbindelse med en bred vifte af tab. Sammen med tyveri af kontor møbler og computere, vil mange politikker også give dækning i tilfælde af edb-svindel, hacking eller forfalskning af dokumenter. Læse det med småt for en forbrydelse forsikring pakke er vigtig, da det ikke er alle forsikringer af denne type vil dække ulovlige handlinger truffet af medarbejderne. Hvis dette er tilfældet, da brug af troskab obligationer på medarbejdere kan være nødvendigt, specielt hvis de nuværende offentlige forskrifter forbyder salg af kriminalitet forsikring til at dække tab som følge af ulovlige aktioner af medarbejderne.

Hvad er en permanent Bond?
Hvad laver en Financial Services Company Do?
Hvad er de bedste tips til at købe sølvbarrer?
Hvad er en Tilbagetrækning Penalty?
Hvad er de forskellige typer af Maternity Grants?
Hvad er Skat gæld?
Hvad er Resultat af primær drift?
Hvad er Documentary Credit?
Hvad er Handicap Indkomst Insurance?
Hvad er det ansvar af en revisor?
Hvad er en Equity Warrant?

Leave a Reply

trade online