Hvad er kulstof kreditter?

Klimakreditter er et produkt af bevægelsen i retning af større miljøbevidsthed og forureningskontrol. Den grundlæggende præmis bag kulstof kredit, at industrier, der skaber en vis mængde forurening i form af kuldioxid (CO2), bør modvirke denne forurening ved at gøre miljørigtige ting, såsom at plante træer. Hvis selskaber er ude af stand til at udføre disse miljøvenlige opgaver ved hjælp af egne medarbejdere og ressourcer, kan de købe kulstof-kreditter, der tillader selskabet at producere et ton CO2 for hver carbon købes kredit.

I et forsøg på at kontrollere den globale opvarmning og forurening forårsaget af drivhusgasser, er kulstof-kreditter blive en international standard for drift i industrien. Hvert selskab og individuelle skaber en vis mængde CO2 forurening. Dette industriel forurening kaldes carbon footprint.

Regeringerne i mange lande har sat snævre grænser for udledningen af ​​CO2 og har udviklet et program, hvor de enkelte lande udsteder et bestemt antal af klimakreditter til industrier som en del af Kyoto-protokollen. Virksomheder, der producerer store mængder CO2 ofte køber klimakreditter fra mere effektive virksomheder, der ikke vil bruge alle deres tildelte klimakreditter. Ud over at købe klimakreditter fra andre virksomheder, vil nogle selskaber også handel kulstofkreditter i bytte for produkter eller tjenesteydelser. Det globale marked er ofte benævnt cap-and-trade, eller emissionshandel.

I lande, hvor streng håndhævelse af kulstof emissionsnormer ikke allerede er på plads, er reguleringen af ​​kulstof og andre drivhusgasser håndteres på frivillig basis. Fra begyndelsen af ​​2011, havde USA ikke underskrevet Kyoto-protokollen. På trods af dette, frivilligt mange selskaber i USA deltager i programmer designet til at reducere kulstofemissioner. Denne frivillige deltagelse har vist sig at være en klog beslutning, som forbrugere har vist godkendelse af denne foranstaltning.

Med globale bevidsthed om den globale opvarmning og drivhusgasser, har mange mennesker begyndt at tage et kig på deres eget daglige liv, og hvordan deres personlige kulstof-fodaftryk påvirker miljøet også. Ethvert individ producerer en vis mængde forurening, som et biprodukt i deres aktiviteter og indkøb. Selvom individer endnu ikke er forpligtet til at købe klimakreditter, er kulstof kompenserer ved at blive populære blandt dem, der i miljømæssigt minded kredse. En hel industri er blevet oprettet for miljøbevidste folk til at købe produkter og tjenester, som kompenserer for deres personlige kulstof-udgang.

Hvad er Tax Relief?
Hvad er fordele og ulemper ved at blive betalt for Kommissionen?
Hvad er et lån amortiseringsplan?
Er kontant indkomst MOMSPLIGTIG?
Hvad er eksakt interesse?
Hvad er ETF gebyrer?
Hvad er finanspolitikken planlægning?
Hvad er involveret i Commercial Bank forordning?
Hvad er et realkreditlån mægler?
Hvad er aktivitetsbaseret budgettering?
Hvad er Financial Supply Chain Management?

Leave a Reply

trade online