Hvad er kursgevinster på Investment Property?

Kursgevinster er et begreb, der anvendes til at beskrive penge foretaget ved at købe noget til en lav pris, og derefter sælge den for profit. Med hensyn til investering ejendom, såsom leje huse eller kommercielle bygninger, henviser udtrykket kapitalgevinster til den fortjeneste ved at sælge disse investeringsejendomme. Eventuelle kursgevinster på investeringsejendomme kan resultere i ejendomsinvestering skattemæssige spørgsmål for sælger, fordi de kan blive udsat for beskatning efter lokale eller nationale skattelove. Af denne grund, er personer, der vælger at investere i fast ejendom opfordres kraftigt til at kontrollere deres lokale skattelove for at sikre overholdelse af lovgivningen.

Begrebet en kapitalvindingsskat system blev udformet med det formål at hjælpe iværksættere og investorer. I teorien giver kapitalvindingsskat systemet incitamenter for investorer til at købe ejendomme og andre investeringer med den viden, at eventuelle tab, der måtte opstå, kan blive spredt ud over det næste år for at reducere skattemæssige forpligtelser. Alligevel kan der vurderes en skat for kursgevinster på investeringsejendomme være nedslående at en succesfuld sælger.

I nogle tilfælde kan en boligejer tjene en afgiftsfritagelse af kapitalgevinster på investeringsejendomme. En af de mest almindelige måder at undgå at betale skat for kursgevinster på investeringsejendomme er at påberåbe sig en primær bolig klausul, hvor den ene er til rådighed. Hvis ejeren af ​​investeringsejendomme bor i hjemmet i en periode på et år, kan han eller hun være i stand til at kræve det som deres primære bopæl og ville blive fritaget for at betale nogen skat på kapitalgevinster på ejendommen.

Der typisk er andre måder at tjene en fritagelse fra betaling af en del af de skatter, for kursgevinster på investeringsejendomme som godt. En skat på kapitalgevinster er ofte kun anvendes på overskud i det år, hvor salget, så med ejeren finansiering – en ordning, hvor køberen får betaling for ejendommen direkte til ejeren i regelmæssige afdrag – overskuddet kan spredes ud over en periode på flere år, og dermed begrænse mængden af ​​kapitalgevinster skat, der kan blive vurderet til sælger. Hvis sælgeren har haft kurstab, penge brugt på reparationer eller investere i ejendomme, der sælges med tab, dette ofte kan bruges til at eliminere en del af kapitalgevinster skattegæld. Disse kurstab ofte kan endda blive fremført fra tidligere år, hvis de ikke allerede er blevet hævdet. Denne undtagelse typisk gælder kun for tab på investeringer ejendom og kan ikke kræves for personlige ejendele tab.

Hvad er nogle karrieremuligheder for et finansielt Engineer?
Hvad er CFA Institute?
Hvad er en Debt / Equity Ratio?
Hvad Var Reaganomics?
Hvad er Market Trends?
Hvad er finansiel læse og skrive?
Hvad er pengeoverførsel prisfastsættelse?
Hvad er Jumbo realkreditlån?
Hvad er revisionsprocessen?
Hvad er en nød-salg?
Hvad er en Flash-rapport?

Leave a Reply

trade online