Hvad er Kvantitative Trading?

Kvantitative handel er en teknisk investeringsstrategi på de finansielle markeder, der bygger på matematiske formler og beregninger til at erkende muligheder. Ansat i mange avancerede hedgefonde og visse investeringsforeninger, kvantitative handlen finder meget af det menneskelige element ud af investeringsbeslutninger. Det er et alternativ til kvalitative handel, hvilket er en investering teknik baseret på finansielle eksperternes indsigt og analyse.

En kvantitativ handelsstrategi bruger computer software programmer og regneark til at spore mønstre eller tendenser i handel adfærd. Tendenser er afdækket baseret på prisen på en sikkerheds-og volumen eller frekvens, hvor det handles. Værdipapirer såsom aktier har tendens til at handel med op-og nedadgående cyklus. En kvantitativ metode tager sigte på at kapitalisere på disse tendenser.

For eksempel, ved at skille trend mønstre, som når en bestand viser en trend mod, når det ikke synes at være handel baseret på nogen trend opførsel er mønstre i denne bestand opdaget. Når prisen begynder at vise tegn på vej ind i en trend periode baseret på historiske mønstre, kan en investeringsmulighed være på forkant. En investering rådgiver kan beslutte at komme ind, at handel position i tid til at overskud på denne tendens.

Der er flere kendetegn, som adskiller kvantitative handel fra en kvalitativ strategi. Målsætningen bag en kvantitativ strategi er at afdække investeringsmuligheder i underpriced værdipapirer, herunder aktier og obligationer, ud over at identificere de aktiver, der er prissat. Disse faktorer vil medføre en investering rådgiver til at foretage købe og sælge beslutninger på de finansielle markeder.

Kvantitative investering teknikker er også designet til at evaluere og styre forskellige risikoeksponering i en portefølje. Sommetider er der subtile adfærd i en finansiel sikkerhed, som kan blive overset af det menneskelige øje. Ved at forlade sig på matematiske formler, kan en investeringsrådgiver være bedre i stand til at identificere ubalancer eller sårbarheder i en portefølje, der kunne føre til potentielle tab, hvis venstre adresseløse.

Der er omkostningsfordele bundet til kvantitativ handel. Investering rådgivere ofte diversificere tværs af flere værdipapirer i forskellige regioner. En kvantitativ handel stil er designet til at reducere omkostningerne ved køb og salg af mange værdipapirer i forskellige transaktioner ved at strømline disse sejladser.

Selvom kvantitative investerer er drevet af computersoftware, der er nødvendige menneskelige element. Finansielle analytikere stadig skal udføre videnskabelig forskning i investeringspolitikker teknikker, noget som kvalitative investering er baseret på. Ikke desto mindre, en kvantitativ investment manager typisk afhænger lempeligere på en menneskelig indstilling og vurdering af fondsaktiver og mere om edb-formler.

Hvordan arrangerer jeg et SSI direkte deponering?
Hvad er en online kontoudskrift?
Hvad er Ansvarsforsikring?
Hvad betyder store tal Mean?
Hvad er Explosion Insurance?
Hvad er en tilsigtet modtageren?
Hvad er en Lead Auditor?
Hvad er en sikkerhedskode?
Hvad er raavarelagre?
Hvad er en Recovery Swap?
Hvad er en 457b?

Leave a Reply

trade online