Hvad er Lænkede?

Løsøre er et begreb i den finansielle verden, som refererer til personlige ejendele, der kan flyttes

Det er også kendt som løsøre. Nogle eksempler på løsøre omfatter smykker, biler og møbler. Det modsatte af løsøre er fast ejendom, som fast ejendom og bygninger, men i nogle tilfælde, selvfølgelig bygninger kan flyttes. Nogle mennesker bare kalde løsøre “personlige ejendele”, adskiller den fra ting som fast ejendom med begrebet “fast ejendom”.

Ordet stammer fra Mellemøsten engelske Chatel, som betyder “løsøre”. Det er relateret til den gamle franske Chatel, der betyder “kvæg”, en henvisning til en af ​​de mest berømte eksempler på løsøre af hele tiden. Mennesker har haft løsøre i tusinder af år

løsøre var nok den introduktion til begrebet ejendom for tidlige mennesker, som folk lærte at fremstille og bruge ting, og dermed knytter værdi for dem.

Dette udtryk er en anden, mere dyster betydning, som daterer sig til 1649. I 1600-tallet begyndte abolitionister kalde slaver løsøre og betoner, at slaver blev betragtet som personlig ejendom, snarere end mennesker. Selvom slaveejere modstået brug af udtrykket, var det bemærkelsesværdigt, apt og også korrigere: som livløse løsøre, kunne slaver blive beslaglagt af regeringen og solgt til få dækket gælden, f.eks. Man kan stadig støde på udtryk som “human løsøre” i litteratur fra anti-slaveri organisationer.

Økonomisk set er løsøre opfattes forskelligt fra fast ejendom. Som en generel regel, falder værdien af ​​løsøre hurtigt, takket være en proces, der kaldes afskrivninger. Enhver, der har købt en ny bil er nok klar over dette fænomen. Typisk, kan faldet i værdi, ikke arresteres med forbedringer af løsøre, i modsætning til fast ejendom, der kan hele tiden gøres mere værdifuldt med brugen af ​​forbedringer og renovering. På grund af dette problem, er løsøre behandles anderledes end fast ejendom i økonomiske vurderinger som dem, der er involveret i at bestemme, hvor mange penge man skylder i skat.

Du vil måske blive overrasket over værdien af ​​dit løsøre. Mens en enkelt stykke af løsøre ikke kan være, at værdifulde, er det let at pakke et hjem med en betydelig mængde ejendele. Da erstatte sådanne ejendele kan være dyrt og stressende, nogle mennesker kan lide at få forsikringen til at beskytte deres løsøre fra ting som tyveri og brand, sikre, at deres løsøre er beskyttet sammen med deres faste ejendom og give hurtige erstatninger for ting som biler og computere der kan være livsvigtig for arbejde.

Hvad er et kartel?
Hvordan gemmer jeg nok til et plejehjem?
Hvad er aktier?
Hvad er en panthaver?
Hvad er uventede fortjenester?
Hvad er aktivitetsbaseret budgettering?
Hvad er legemsbeskadigelse ansvarsforsikring?
Skulle jeg Walk Away fra et realkreditlån?
Hvad er donortræthed?
Hvad er Omsætningsaktiver?
Hvad er en leje Ledger?

Leave a Reply

trade online