Hvad er Land Banking?

I de fleste lande, er jord et varmt råvare på grund af spredte byer og kommercielle udvikling. Åbne land er ofte indtages på en svimlende hastighed af byer og udviklere sultne for plads til at bygge flere boliger, detailhandel og kontorlokaler. I forventning om fremtidige udvikling, investorer og by, kan amt eller delstatsregeringer køb og hold jord, der er ledig, landdistrikter eller underudnyttede ved en relativ god handel før sin værdi skyrockets, når det i sidste ende falder i vejen for udvikling. Denne praksis kaldes jord bankvirksomhed.

Når jord bank bliver brugt af en by eller statsamtet eller endda et ikke-for-profit-agentur, er det typisk at bevare en vis kontrol med den fremtidige udvikling af en bestemt område. Nogle byer har været særligt aggressive i at holde forstædernes planløse vækst i skak, og udnytte fast bank for at bevare grønne områder, eller at standse væksten helt. Land bankvirksomhed kan også bruges til byer og amter til at udøve kontrol med, hvordan jorden er udviklet, ved at kontrollere, hvis det er udlagt til kommerciel eller privat brug. De kan endvidere bestemme, at kommende bygherrer at nogle eller alle af jorden skal bruges til socialt boligbyggeri.

Land bank, når de anvendes af byer og regeringer, kan også være en fordel for fremtidige købere ved at holde skyrocketing jordpriser i skak. Det giver også disse agenturer mulighed for at bygge nye skoler, parker og andre by-projekter på land, der kan blive for dyrt for et stramt by budget, men de er nødvendige for at udvide byer.

Land bankvirksomhed er en praksis også anvendes af private investorer, der tager en risiko på, hvad der er normalt billigt, uønskede ejendom i det håb, når væksten kommer til dem, vil de gøre en betydelig fortjeneste. Donald Trump, Howard Hughes og Bob Hope, er alle berømte jord bankfolk, opkøber store skår af jord i det i dag er meget lukrative områder som Manhattan, NY, Las Vegas og det sydlige Californien.

For mange privatpersoner, uanset hvor billig den jord, de måske ikke har den nødvendige kapital til at deltage i jord bankvirksomhed. Mange jord bank-svindel er dukket op, især i Det Forenede Kongerige, at appellere til disse investorer. Disse omfatter jord bank-virksomheder, der opkøbe store landområder, og deler dem op i mindre, overkommelig parceller. Desværre, kan investor være at købe land, som måske aldrig blive udviklet på grund af zoneinddeling restriktioner eller andre begrænsninger.

Hvis du undersøger jord bank, forskning zoneinddeling love, og besøge din by eller amt planlægning afdeling for at se om der er eventuelle fremtidige planer for området. Selvom Mark Twain gav vismanden råd til at “købe jord, [fordi] er de ikke gør det længere,” land banking er ikke garanteret at være en lukrativ investering.

Hvad er Volatilitet derivater?
Hvad er en normal koste?
Hvad er Wall Street?
Hvad er en anslået selvangivelse?
Hvad er en kontantrabat?
Hvad er fordele og ulemper ved International Investment Property?
Hvad betyder øjeblikkelig eller Annuller Mean?
Hvad er Franchises?
Hvad er ordinære aktier?
Hvad er den regnskabsmæssige ligning?
Hvad er finansiel planlægning?

Leave a Reply

trade online