Hvad er långivere pant forsikring?

Långivere realkreditforsikring (LMI), som også er nævnt som private pant forsikring, er en form for dækning, der gavner långiver af et pant. Långivere realkreditforsikring forhindrer långiver fra at miste hele sin investering, hvis låntager ikke kan tilbagebetale sit lån. I de fleste tilfælde kræver hypotekslångivere låntagere til at betale for denne type forsikring, hvis de gør ned betalinger på mindre end 20 procent på deres realkreditlån.

Der findes grundlæggende to typer af långivere realkreditforsikring: Den ene er betalt af låntager og den anden er betalt af långiveren. Begge typer er dog til gavn for pant långiver i en standardinstallation situation. Den første type er betalt af låntager og dækker långiver, hvis låntager mister sit job, er deaktiveret, eller ikke kan betale for en anden dækkes grund. Selv om denne type forsikring ikke direkte til gavn for låntager, kan det gøre det lettere for ham at få et realkreditlån. I de fleste tilfælde, långivere er mere villige til at tilbyde lån med små ned betalingerne, hvis låntageren opnår realkreditforsikring.

Den anden type af långivere realkreditforsikring betales af långiveren. Denne type dækker långiver for den samme type situationer, som låntager betalt forsikring gør. Ligeledes dækker det långiver, men tillader, at låntager frihed fra at betale private pant forsikring. I de fleste tilfælde er der imidlertid hypotekslångivere er kun villige til at betale for realkreditforsikring i visse situationer. For eksempel kan en långiver betale for långivere realkreditforsikring i bytte for at oplade en låntager en højere rente.

En person behøver ikke altid at få långivere pant forsikring for at sikre et realkreditlån. Hvorvidt en långiver vil anmode den normalt afhænger af noget, der hedder et lån-to-value ratio. Et lån-til-værdi ratio sammenligner det samlede beløb for et realkreditlån med den anslåede værdi af en ejendom. For eksempel, hvis en person køber et hjem med et anslåede værdi af $ 100.000 US dollars (USD) og låner 80000 $ USD ville hans lån-til-værdi ratio være 80 procent. Hvis lånet-til-værdi forholdet er mere end 80 procent, mest långivere vil anmode långivere pant forsikring.

Nogle mennesker kan forsøge at unddrage sig betaling långivere forsikring ved at få et yderligere lån for at dække en udbetaling på mindst 20 procent på et realkreditlån. Denne type arrangement gør det muligt for låntageren at forhindre forsikringen. I nogle tilfælde, dog kan prisen på det andet lån være højere end for långivere pant forsikring.

Hvad Er formindskelse af værdi?
Hvordan jeg træner aktieoptioner?
Hvad er Systemiske Risici?
Hvilke grupper er betragtes som høj-risiko drivere?
Hvad er tredjeparts ejendomsforsikring?
I Business, hvad almindelige årsager til negativ cash flow?
Hvad er Prospect Theory?
Hvordan vælger jeg den bedste kreditkort Processing Service?
Hvad er variabel aflønning?
Hvordan vælger jeg den bedste Investment Trust Management?
Hvad er forskellen Mellem en ophavsret, varemærker og patenter?

Leave a Reply

trade online