Hvad er langsigtede aktiver?

Enhver aktiv, at en virksomhed eller person ejer, der vil generere indtægter for mere end et år betragtes som en langsigtet aktiv. Langfristede aktiver er de aktiver, som et selskab besidder af værdi, som forventes at vare på trods af eventuelle afskrivninger. Disse aktiver defineres som værdien af ​​virksomhedens udstyr, ejendom og andre aktiver, som de har placeret på en balance.

Ifølge mange eksperter de tre bedste aktiver, at nogen kan investere i, er aktier, obligationer og kontanter. Fast ejendom anses også for en stor langsigtet aktiv. Disse aktiver, kan akkumulere enorme mængder af renter, og i tilfælde af fast ejendom, bygger aktivet egenkapitalen. Målet for enhver person eller virksomhed er at bevare deres aktiver over tid og lang sigt aktiver giver dem denne stabilitet.

Folk, der generelt ønsker at investere i aktier som en langsigtet aktiv skal forvente at beholde deres penge investeres i mindst fem år. Når de investerer i aktier, er det vigtigt, at den person eller virksomhed har en højere risiko tolerance på grund af den potentielle volatilitet på aktiemarkedet. Obligationer betragtes også en top investering for dem interesseret i at bevare deres aktiver. Obligationer har meget lidt udsving i værdi over tid og er et godt valg for dem, der har brug for en indtægt fra de langsigtede investeringer, som de har gjort. Cash er en af ​​de bedste langsigtede investeringer for folk, der ikke har noget imod at have en lav forrentning af deres penge, og er et glimrende valg for dem, der kan have brug for bedre adgang til deres penge i den nærmeste fremtid.

Jo mere konservative en person er, jo mere sandsynligt er det at investere deres formue i obligationer. Jo mere aggressiv person, vil lægge alle langsigtede investeringer i aktiemarkedet. Folk der normalt investere i langsigtede aktiver baseret på deres nuværende og fremtidige finansielle mål. Når en langsigtet aktiv er placeret på en balance, det visuelt forbliver i samme takt, som den var, da den først blev erhvervet. Af denne grund, faktisk mange virksomheder og enkeltpersoner med langsigtede aktiver har meget mere velstand end hvad der registreres.

En langsigtet aktiv kan enten være materielle eller immaterielle aktiver. Materielle aktiver er noget, der kan være fysisk berøring. Nogle eksempler på materielle aktiver omfatter bygninger, jord, udstyr, værktøjer og andet, der har en fysisk holdning.

De immaterielle aktiver er, hvad der er præsenteret på papir. Værdien af ​​disse aktiver er baseret på aktuelle markedsforhold i de fleste tilfælde. Nogle eksempler på immaterielle aktiver er aktier, obligationer, varemærker, patenter eller andre immaterielle rettigheder, der holder værdien.

En fordel at have Langfristede aktiver er, at de er en patient måde for enkeltpersoner og virksomheder til at nå deres finansielle mål på grund af renters rente og en gradvis appreciering i markedet. Endda hele lande baserer deres økonomiske vækst på deres evne til at sikre langsigtede aktiver. For eksempel, maj 2009 den amerikanske Federal Reserve overvejet, hvordan det kunne sætte skub i den globale økonomi ved at investere i langsigtede aktiver. Efterhånden som økonomien skift, stiger, og falder enkeltpersoner og virksomheder nytænkning, hvor de fordeler deres langsigtede aktiver. På trods af den globale økonomiske tendenser, vil langsigtede værdier fortsætte med at være et sikkert tilflugtssted for mange investorer.

Hvad er en Tilbagetrækning Penalty?
Hvad er et checkhæfte register?
Hvad er en fond prospekt?
Hvad er de bedste mantraer til rigdom?
Hvad er Mortgage invalideforsikring?
Hvad er en UPREIT?
Hvad er indenlandsk kredit?
Hvad er en forsikringspræmie?
Hvad er Investeringsejendomme satser?
Hvad er de forskellige typer af Building Society lån?
Hvad er de forskellige Vederlag modeller?

Leave a Reply

trade online