Hvad er Lej at købe boliger?

Lej at købe boliger kan også blive kaldt leje til eje eller leje option hjem. Der er nogle forskelle mellem kontrakter på hver af disse, der bør bemærkes. Ulemper og fordele ved at leje for at købe bolig eller leje option hjem nødt til at blive taget i betragtning inden du gør denne type arrangement med en udlejer.

I en leje for at købe hjem scenario, gør en potentiel lejer en aftale med en udlejer til at købe huset af et sæt dato på den aktuelle markedsværdi. I den tid lejer betaler husleje, de også skal spare op til deres indbetaling. I nogle tilfælde, især i husleje at eje eller leje option situationer, ikke kun lejer har denne aftale med udlejer, med en option på senere køb af ejendommen, men betaler ekstra husleje, som vil udgøre en del af det indbetalte depositum på huset, når huset er købt. I stedet for blot at have en aftale om at købe huset til en fast pris, er lejer aktivt at bidrage til købet af hjem gennem ekstra betalinger.

Mens dette scenario kunne være fantastisk for nogle mennesker, det er ikke så store for andre. First off, må boligmarkedet skal tages hensyn til, når du tænker på at udleje til at købe hjem. Hvis du er enig om en markedspris, nu da viser sig senere at være højere end værdien af ​​hjemmet dengang, kan lejen til at købe situationen ikke fungerer godt. Hvis du under den tid, du har lejet boligen, og beslutter senere ikke at købe det, taber du nogen ekstra penge, du har givet til udlejer. Medmindre du bryde din lejekontrakt, betyder det ikke ondt din kredit, men det kan helt sikkert nedgøre nogen besparelser i retning af at købe et nyt hjem.

På den anden side, når boligmarkedet er oppumpning husleje til at købe boliger kan være en fantastisk måde at låse i en lavere markedspris. Ved at forpligte sig til en lejekontrakt option eller husleje til egen situation, og ved at bidrage månedlige mod din indbetaling, er du aktivt sparer penge mod køb af huset. Man kan også få huset til en langt bedre aftale, når du rent faktisk har råd til at købe det, da du ville gøre, hvis du blot spare penge på dine egne til senere køb af et hjem. Der er en vis risiko, dog. Boligmarkedet kan være volatile og er ikke altid forudsigelige.

Du bør overveje, før man ser på husleje til at købe boliger, du er berettiget til at købe en bolig inden for de fastsatte datoen for forkøbsret. Du bliver nødt til at overveje din indtjening, din kreditværdighed, og alle kommende begivenheder, som at starte en familie, der kan påvirke fremtidige indtjening eller kredit. De fleste mæglere anbefaler at se en god pant mægler, før der aftales en leasingkontrakt mulighed for nogen form

da du absolut skal vide, hvis du vil være berettiget til lån, du bliver nødt til at tage for at få den hjem. Du bør også behandle eventuelle husleje til at købe boliger som svarende til direkte køb af et hjem. Det er afgørende at have den hjemme tilstrækkeligt inspiceres og vurderes, før en pris er aftalt.

Hvad er markedsrisiko Premium?
Hvad er Financial Intelligence?
Hvordan opretter jeg en Trust Fund?
Hvad er en Bestemmelse brev?
Hvad er et realkreditlån?
Hvad er Verifikation af beskæftigelsen?
Hvad er den bedste måde at afgøre værdiansættelsen af ​​en virksomhed?
Hvad er en Rentabilitet Index?
Hvad er en rente?
Hvad er gælden Market?
Hvad er valutaspekulation?

Leave a Reply

trade online