Hvad er Level Term Forsikring?

Niveau sigt forsikring er en form for livsforsikring, der giver ensartet dækning over et bestemt beløb af tid. Den pålydende værdi af et niveau, langsigtet politik forbliver den samme for varigheden af ​​den valgte periode. Livsforsikring vilkår kan variere fra så lidt som et år til 30 år eller mere. Mest almindeligt er dog, niveau sigt dækning varer i 10, 15 eller 20 året. Niveau sigt forsikring leverer midlertidig beskyttelse, og bygger ikke kontantværdi.

Mange niveau sigt forsikringer sælges med garanterede præmier, der aldrig stigning i dækningen periode. Men nogle politikker ikke giver premium-Rentegarantiers og forsikringsselskabet kan hæve præmien i den angivne periode dækning. Præmieforhøjelser har til formål at redegøre for den stigende sandsynlighed for, at forsikredes død i et givet året.

Præmien beløb, der opkræves for et niveau sigt forsikring vil variere, afhængigt af den pågældende forsikringsselskab og ansøgerens særlige omstændigheder. Visse valg af livsstil, sundhedsmæssige betingelser, og erhverv kan medføre, at forsikrede, der skal opkræves højere præmier. I nogle tilfælde kan forsikringen ansøgninger afvist på grund af helbredsproblemer eller andre risikofaktorer. Men der er nogle forsikringsselskaber villige til at forsikre højere risiko ansøgere.

Typisk niveau sigt forsikringspræmier er lavere end for permanente forsikringspolicer. Længden af ​​dækningen sigt direkte påvirker præmien opkrævet. Højere præmier er generelt sigtet for længere sigt. Men niveauet sigt forsikring er normalt billigere end den årlige vedvarende sigt politikker, selv for længere dækning perioder.

Mængden af ​​niveau sigt forsikring et individuelt behov afhænger af mange faktorer, herunder hans eller hendes skønnede begravelse omkostninger, gæld, og det langsigtede behov for eventuelle pårørende. Hvis den forsikrede er gift med børn, hans eller hendes dækning behov sandsynligvis være højere end for en ugift person uden pårørende. Generelt bør dog en livsforsikring dækker mindst seks til ti gange den forsikredes årsindkomsten.

For at ansøge om niveau sigt forsikring, en person typisk behov for at udfylde en ansøgning og give svar på relevante spørgsmål. Ofte er disse spørgsmål er af en personlig, medicinske natur. En lægeundersøgelse er ofte kræves så godt.

Normalt udføres af en autoriseret læge, er denne undersøgelse har til formål at vurdere ansøgerens helbred og bistå forsikringsselskabet ved fastsættelsen af ​​niveauet for risikoen ved at forsikre den enkelte. Hertil kommer, at blod-og urinprøver også ofte kræves ved ansøgning om livsforsikring. Nogle virksomheder tilbyder niveauet sigt politik uden at det kræver en medicinsk eksamen. Der er dog et loft som regel placeret på den tilførte dækning, og præmien er højere uden en eksamen.

Hvordan får jeg refusion for medicinsk udstyr?
Hvad er et crossover-pris?
Hvad er en PIN-kode?
I USA, hvad der sker hvis du ikke kan betale din skat til tiden?
Hvad er afskrivninger?
Hvad Er Forbes 500?
Hvordan er en hel Life Insurance Premium Beregnet?
Hvordan køber jeg Platinum?
Hvad er en guldbarre?
Hvad er Fra Balance Finansiering?
Hvad er en sygeforsikring Exchange?

Leave a Reply

trade online