Hvad er Life Insurance?

Livsforsikring er en form for forsikring, der betaler penge provenuet ved døden af ​​den forsikrede er dækket i policen. Bund og grund en livsforsikring er en kontrakt mellem den navngivne forsikrede og forsikringsselskabet, hvori forsikringsselskabet accepterer at betale en aftalt sum penge til den forsikrede er opkaldt begunstigede, så længe den forsikredes præmier udbetales løbende.

Formål

Folk tegne livsforsikringer for en række årsager. En sådan forsikring giver tryghed til familie-medlemmer efter tabet af en elsket. For eksempel vil hvis det primære lønmodtager dør i hans eller hendes prime, død fordel modtaget fra den politik, hjælpe de overlevende familiemedlemmer i at overvinde den byrde, det tragiske tab. Provenuet kan også hjælpe med at betale for begravelse omkostninger, når dødsfaldet er uventet.

Livsforsikring kan købes af enkeltpersoner, men også tilbydes som et frynsegode af mange arbejdsgivere. Ofte gange, store arbejdsgivere og regeringen arbejdsgiveren tilbyde gruppe livsforsikring uden omkostninger for den ansatte. Hvis medarbejderen ønsker at få yderligere dækning fra arbejdsgiverens forsikringsselskab, kan de som regel gøre det til nedsatte priser. I de fleste tilfælde, bliver forsikringen, når medarbejderen ikke længere arbejder for virksomheden.

Omkostninger

Udgifterne til livsforsikring varierer afhængigt af sådanne faktorer som den forsikredes alder, sundhed og erhverv. Grundlæggende, jo mere sandsynligt en person er til at dø på et tidligere end gennemsnittet alder, jo højere den pågældende persons præmie gebyrerne. For eksempel vil præmien for en 25-årig, mandlig, ikke-ryger i fremragende sundhed være langt billigere end en tilsvarende politik for en 65-årig mandlig ryger. Tilsvarende vil en himmel dykker instruktør nødt til at betale meget højere præmier end det ville en bibliotekar.

Indstillinger

Livsforsikring er tilgængelig i flere forskellige former fra flere virksomheder. Hvert selskab har finansielle repræsentanter, som hjælper kunder med at vælge den bedste forsikring produkter til deres behov. Nogle af de typiske former for livsforsikringer omfatter: hele livet, variabel liv, og sigt liv.

Hele livet: Med hele livsforsikring, betaler en del af hver præmie for forsikringen og resten fungerer som en skattefri investering. Et helt liv politik beskriver en præmie i begyndelsen af ​​politikken, og at præmien ikke ændres i løbet af livet af politikken. Denne form for forsikring giver mulighed for en kontant build-up i løbet af den forsikredes liv. Denne kontante build-up kan anvendes i løbet af den politik eller det vil blot tjene til at øge død fordel i sidste ende.

Variabel liv: Variabel udtjente produkter begynde med lave præmier i de indledende stadier i den politiske og disse præmier stige støt i takt med den forsikrede bliver ældre. Der bør være en kontant build-up, så længe de forskellige investeringsforeninger udvalgt af den forsikrede klarer sig godt.

Term liv: Term livsforsikringer har præmier, der forbliver den samme i løbet af livet af den politik, som typisk slutter, når den forsikrede når en bestemt alder. Der er ingen kontanter opbygges i en langsigtet politik, og derfor vil den død fordel ikke øges.

Hvad er en infrastruktur, investeringer?
Hvad er finanspolitikken Konservatisme?
Hvad er en Indretning realkreditlån?
Hvad er forbrugerundervisning gæld?
Hvad er en asset swap?
Hvad er en Subledger?
Hvad er de bedste tips til at købe ædelmetaller?
Hvad er et land kontrakt?
Hvad er forskellen på en pension og social sikkerhed?
Hvad er Opsparingsbeviser?
Hvad er ekstern finansiering?

Leave a Reply

trade online