Hvad er likvide aktiver?

Likvide aktiver er blandt de mest basale form af økonomiske ressourcer anvendt af forbrugerne, leverandører og investorer. Bund og grund en væske aktiv kontant eller nogen form for omsættelige aktiver, der kan omdannes hurtigt og nemt til kontanter. I mange tilfælde vælger finansielle eksperter til at klassificere likvide aktiver som enhver aktiv, der kan konverteres til kontanter inden for en periode på tyve dage.

Valuta og mønt er de to mest oplagte former for likvide aktiver. Umiddelbart er anerkendt som lovligt betalingsmiddel for indkøb og på at afvikle udestående gæld, valuta fortsat den mest udbredte af alle likvide aktiver, der bruges på et konsistent grundlag af detailkunder. Omløbet af valuta og mønter er kontrolleret af finansielle arm af det pågældende land, ofte et skatkammer eller indtægt afdeling af den centrale regering.

Sammen med valuta, er der flere andre almindelige eksempler på likvide aktiver, der benyttes både i erhvervslivet og i den private sektor. Penge, der er deponeret i en opsparing eller checkkonto anses for at være likvide aktiver, da det er muligt umiddelbart at få adgang til midler og udsteder dem med henblik på at afvikle gæld. Med fremkomsten af ​​de betalingskort, har forbrugeren endnu større adgang til umiddelbar likvide aktiver af denne type end nogensinde før.

Standarden opsparingskonto er ikke den eneste form for investering, som kan blive korrekt klassificeret som et likvidt aktiv. Andele i pengemarkedsforeninger, obligationer, investeringsforeninger, og den kontante værdi af en livsforsikring er alle eksempler på rentebærende investeringer, der kan gennemgå likvidation og give hurtige kontanter når det er nødvendigt. Mens den faktiske likviditet på markedet af det enkelte aktiv kan variere, det vigtigste er, at processen med at konvertere eller sælge aktivet for at skaffe penge vil være enkel og kan udføres i en kort periode.

Andre former for den kontante aktiv kan anvendes i forskellige forretningsmæssige og personlige finansiere situationer. Boliglån er undertiden betragtes som et likvidt aktiv. Den endelige afregning tildelt af en domstol for skader i et retssag anses for at være likvide aktiver, afhængigt af betalingsbetingelserne er fastsat af domstolen. Tilbagebetaling af skat og restbeløb af trustfonde er ofte også inkluderet i arbejdet definition af likvide aktiver. Når afgøre, om en bestemt aktiv, er i virkeligheden en flydende en, huske på, at aktivet skal være en, der kan sælges for kontanter hurtigt og realisere et salg værdi, der mindst svarer til markedsværdien af ​​aktivet.

Hvad er transfer pricing?
Hvad gør to og tyve Mean?
Hvad er en bankcheck?
Hvad er bruttoindkomst?
Hvad er en check Ledger?
Hvordan vælger jeg den bedste Commodity Exchange-Traded Funds?
Hvad er de bedste tips til at investere i grøn energi?
Hvad er en typisk pris?
Hvad er en Afskærmning Order?
Hvad er ulykke Bilforsikring?
Hvad er fælles Størrelse Analyse?

Leave a Reply

trade online